Günün sözü!!

Aslında kadın; Erkeğin beğenen bakışlarından çok, hemcinsinin kıskançlık dolu bakışlarını görünce, güzel olduğundan emin olur.
Pablo Neruda

"kadın sevgi uğruna herşeye hazırdır, hatta sevişmeye de. erkek ise sevişmek için herşeyi feda etmeye hazırdır, sevmeyi bile.."

Akıllı köprü arayıncaya dek deli suyu geçer
:) :)

Ne Görsem Ötesinde Hasret Çektiğim Diyar,Kavuşmak Nasıl Olmaz, Madem ki Ayrılık Var?

Güneşi DOĞDUĞU GİBİ, Sαbαhı GELDİĞİ GİBİ, Sevdiğin insαnı OLDUĞU GİBİ' kαbul et..!!

Erkek Sevdiği Kadını Üzmekten Sakınmalıdır. Gül Koklanır, Fakat Hırpalanmaz ...

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir.

Ben kıyafetsiz çıplaklığı öğrenemeyecektim..
Sende bir insani çırılçıplak sevmeyi..

"Çıplak olmakçırılçıplak sevmek.."
Bi düşün ?

İnsanlar Yaptıkları İle Kalır; Söyledikleri İle Anılır !

Hayat Bu Yeri GeldiğinDe Ciddiye Yeri GeldiğinDe Ti'ye AlacakSın Lakin Hiç Kimsenin Ahı'nı AlmayacakSın ...

çocukken kapı kapı dolaşıp şeker toplardım...şimdi kapı kapı dolaşıp mutluluk topluyorumm...küçükken iki cebimde biriktirdiğim şekerler bütün mahalleye yeterdi... şimdi ne kadar yorulduysam da boş..cebimdeki mutluluk kendime bili yetmio

Beni Mahveden Şey; Bana Yalan Söylemiş Olman Değil, Sana Birdaha İnanmayacak Olmamdır

Düğünlerde Arabaların arkasına "Evleniyoruz,mutluyuz" yerine,"Dur bakalım bi ß*k yiyoruz ama Hadi hayırlısı.."yazsalar :)

Denir ya aşk iki kişilik. yalan! Aşk bile bile delilik. Bide hayat müşterektir denir. buda yalan! Çünkü aşk acısı hep tek kişilk

Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, Sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız.. [Dostoyevsky]

ßigün en sevdiğin insandan en ßüyük darbeyi yersen; pembenin kara,dostLuğun yara,sevmenin paLavra oLduğunu anLarsın..

Geri