Günün sözü!!

Çığlık her zaman bir ses değildir.
Sessizlik bazen sandığınızdan daha çok acıtır.

Bunca Kalp Kırıklıklarına Rağmen Küçüklüğümde Yaptığım Gibi Rüzgarı Arkama Alıp Bağırmak Istiyorum Hayata: Acımadı Ki !

Gidenlerin ardından el sallamaya mahkûm bir yaradılıştan sıyrılmak için çırpınırken, buz dağlarına çarptım düşlerimi. Bedenim, çürük düş arıtma tesisi. Gidenler de hiçbir zaman suçlu değildi. Tanrı; rahmetle lanet çuvallarını karıştırmış gönderiyordu develerin sırtında, devasa kervanlarla...​

Herkes soruyor..
öLümden sonra hayat var mı diye?
boşuna düşünüRLer
sanki hayat varmış gibi öLümden önce

Haketmeyen İnsanlara Bağışlamışız Hayatımızı Meğerse Değmezmiş bir zerre Sevgiye..

Anneler her zaman haklıdır..:)

Bazı insanLar bazen insanLar ..

Bozulan dostluktan sonraki nefret, meyvelerin en öldürücüsüdür.

Suçtur kadın olmak..

Çünkü herkesin sahip olmak istediği bir bedenin vardır... Korumak zorunda olduğun bir namusun ve sevmeye yasaklı törelerin... Adam gibi adam derler de, kadın gibi kadın demezler mesela taş gibi derler.... Soğuk olmak zorundadır, hissetmemesi gerekir, iyi gözükmelidir ama öyle çok iddialı da olmaması gerekir... Erkeğin yanında yerini bilmelidir... Kadın olmak suçtur bu hayatta, Seversin deli derler,sevmezsin kötü derler... Elde ederler basit olursun,elde edemediklerinde konuşmalara meze olursun; Susarsın bir şey bilmiyor derler, susmazsın dili uzun derler..

Kısacası ''KADIN'' olmak zordur bu hayatta..

"Göründükleri gibi olmalıdır insanlar. Eğer değillerse; hiç görünmesinler daha iyi".

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur mu efendim?

- hayır olric...

Yüreğinde bi yer açıp oraya oturttuğun her kimse

seninle birlikte gider her yere...

Fakirlik, elini cebine attığında boş olması değil
Elini çıkardığında, tutacak kimsenin olmamasıdır.

G. Marquez

"Çok sıkıldıysan hayattan bir mezarlığa git.
Ölüler iyi bilir; yaşamak güzeldir..."

*N.Fazıl Kısakürek

''Söz biliyorsan konuş ibret alsınlar ; bilmiyorsan sus da insan sansınlar.''

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
ATATÜRK

Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti, çünkü kendi doğrularımı yazacağıma tuttum başkalarının yanlışlarını sildim.

2477- Ebu'd-Derdâ' (r.a)'tan rivayet edildiğine göre, Resulullah (s.a.v.) şöyle buyurmaktadır:
“Bir müslüman kimse, din kardeşi için onun gıyabında hayır dua ettiği za­man, melekler, o kimseye:
“Amin. Bunun bir katı da sana verilsin” diye dua ederler” [Ebu Dâvud, Vitr 29 1534.]

Geri