Günün sözü!!

Yalanlar gerçeklerle bağdaşmadığı gibi, genellikle kendi aralarında da çatışırlar.

Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar.

"Ağaca dayanma çürür, insana güvenme ölür... Aç ellerini Rabbine, seni bir tek O görür!

Ben sadece özlüyorum. Sadece bekliyorum. Özlemek zaman geçtikçe daha çok acıtıyor. Çünkü büyüdükçe arzularım küçüldü, şaşkınlıklarım küçüldü, beklentilerim küçüldü. Büyüdükçe öyle küçüldüm ki içimde taşacak bir şey kalmadı. Büyümenin bir bedeli varsa işte bu, yarım metre uzadım, yirmi kilo aldım ve dünyadan vazgeçtim.

- nasıl gidiyor hayat?
- senden sonra bayağı bi güzelleşti, sağol

ÜZÜLME.! “Ayağına batan dikenler, aradığın gülün habercisidir.”

Onurlu olmalı gelişler.. Bir kadının ANA oluşu, bir erkeğin ADAM oluşu gibi.. Asil ve olgun gelmelisin..! Omuzların dik, alnın açık, tüm kalbinle gelmelisin..! Ne kadarına yetiyorsa yüreğin, yettiği kadar sevmelisin..! Aklını başından alacak kadar değil aklı başında olacak kadar sevmelisin..! Az olsun, öz olsun ama yürekten..! Can'ı gönülden olsun...

309509_219600354771578_144776962253918_642163_1279308274_n.jpg

‎''Allah yolunda
öldürülenlere ölüler demeyin. Onlar hayattadırlar lakin sizler
hissetmezsiniz''(Bakara,154)

Mutlu olmayı yarına bırakmak,karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemek gibidir.Ve bilirsin,o nehir asla durmaz..

Bu kadar adam gördüm,
içlerinden hiçbiri dünyadan hoşnut değil,
hiçbiri de dünyadan gitmek istemez.​

Kaybettim Sandıklarım Aslında Kurtulduklarımmış

Kimse Ölmek İstemez Cennete Gitmek İsteyenler Bile
steve jobs

İki yüzlü insanların nesini sevmezler anlamış değilim..
Mis gibi iki tane yüz işte,
Çevir çevir tükür.

Alt yazısı yok mu bu yokluğunun?..
Anlayamıyorum yoksunluğunun dili ne!...

Kelimenin bittiği yerde konuş ecelle ;
De ki, bildiğim tek söz, ALLAH azze ve celle...

Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder , hem kendini...
Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,Emin Olmadığın Sevgiye Teslim Etme Kendini...

Hz Mevlana

"Hayat bisiklet gibidir, dengeyi kaybetmemek için ilerlemek gerekir."

Deli sormuş deliye; hiç sevdiğin oldu mu? diye. Deli gülmüş deliye; ben niye delirdim... diye !

Bir gün anlarsın hayal kurmayı, beklemeyi, ümit etmeyı. Lanet edersin yaşadığına. Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın nefret ederek!

En çok da 3 şey yorar insanı; Affetmek, İçi yanarken susmak ve olmayacağını bildiği halde hayal kurmak..

Geri