Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 İnsana asla İnanma : Koç , Yay , Balık : Onlar Bencildirler. 3 İnsanı asla Kırma : Boğa , Yengeç , Oğlak : Onlar dürüst ve gerçek aşkı arayanlardır. 3 İnsanın asla gitmesıne izin verme : Başak , Terazi , Akrep : Sır saklayabilirler ve gözyaşlarını
görürler. 3 İnsanı asla Kaybetme : Aslan , İkizler , Kova : Onlar gerçek Dosttur..
Hiçbir kastım yoktu, hiçbir şey kastetmedim seni severken.
Kasıtlı sevmedim seni yani, Yaradan fısıldadı kulağıma; 'Nasıl ölmek istersin?' diye;
Bende seni seçtim..
"dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme, sen dağları seyret. yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma, kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset. işıklar sönmüşse ve karanlıksa ona da aldırma, ay ışığını seyret. sabret...sabret ki herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun. sabret ki herşey gönlünce olsun."
Çiçekli şiirler yazmama kızıyorsunuz bayım Bilmiyorsunuz.Darmadağın gövdemi Çiçekli perdelerin arkasında saklıyorum. Karanlıkta oturuyorum. Işıkları yakmıyorum. Çalar saat zembereği boşalana kadar çalıyor. Acı veren bir sevişmeyi hatırlıyorum. Bir bıçağın gereksiz yere parlaması bu. Yıllardır kendini bulutlarda saklayan İllegal bir Yağmurum..
Hakkımda bilinmesi gereken en önemli şey şudur ki;
Ne kadar üzerime oynanırsa oynansın, ben asla duruşumdan taviz vermem! Ama bu tutumum uğruna da "Bana Ağır Konuş" diye yalvaran zihniyetleri mağdur etmem. Önce sabırla dinler, konuşma sırası bana gelince, sadece; "Tebessüm Ederim"
Belki, tavırları beni en ağır küfürlere tahrik eder ama yüzümde ki o iplemez gülüş, Onların gelmişini geçmişini tatmin eder...