Günün sözü!!

Hayat seninle olduğu kadardır.dünler geçmişi,bugünler yaşadığını,yarınlar geleceğini anlatır,dünü unutma bugüne aldanma yarına ağlama çünkü; dün tecrüben, bugün hayatın , yarın hayallerindir...........

"Her sabah yaşama seninle tutunuyorsam,
Her gece sana öldüğüm içindir.."

Adı doğru anlamı taşısın diye kalp', sağdan sola doğru okunuyor artık.
İçinde o eski şarkılar, kimi kırık, kimi çizilmiş ve birçoğu kayıp..

Bi adam varmış. Bi adam daha varmış. Bi tane daha varmış.
Şaka yaptım Şaka !
Ne Arar Bu devirde Bu Kadar Adam !...

Bilmezden gelişim, aptala yatışım kaybetme korkumdan değil; karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır.

3 İnsana asla İnanma : Koç , Yay , Balık : Onlar Bencildirler. 3 İnsanı asla Kırma : Boğa , Yengeç , Oğlak : Onlar dürüst ve gerçek aşkı arayanlardır. 3 İnsanın asla gitmesıne izin verme : Başak , Terazi , Akrep : Sır saklayabilirler ve gözyaşlarını
görürler. 3 İnsanı asla Kaybetme : Aslan , İkizler , Kova : Onlar gerçek Dosttur..

Doğru insan, yanlış zaman. Doğru zaman, yanlış insan.. İşte hayat böyle oyunlar oynar herzaman .

308177_255790087791606_115951755108774_672141_117165117_n.jpg

Köpekleşmiş Beyinlere Kanlı Kurşun Sıkılsın,Kahpe Cudi , Zalim Gabar Yıkılırsa Yıkılsın..Vur acıma köpeklere, aslan Mehmed'im !

Gül o güzel kokuyu diken ile hoş geçindiği için kazandı...

Hiçbir kastım yoktu, hiçbir şey kastetmedim seni severken.
Kasıtlı sevmedim seni yani, Yaradan fısıldadı kulağıma; 'Nasıl ölmek istersin?' diye;
Bende seni seçtim..

"dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme, sen dağları seyret. yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma, kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset. işıklar sönmüşse ve karanlıksa ona da aldırma, ay ışığını seyret. sabret...sabret ki herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun. sabret ki herşey gönlünce olsun."

Bir erkeğin bir kadına söyleyebileceği en güzel söz "Bir daha ki seveceğim kız, bizim kızımız olacak" demesidir.

Tek bir kızın peşinden koşarım. Oda KIZIM yürümeyi öğrenirken düşmesin diye ...

Çiçekli şiirler yazmama kızıyorsunuz bayım Bilmiyorsunuz.Darmadağın gövdemi Çiçekli perdelerin arkasında saklıyorum. Karanlıkta oturuyorum. Işıkları yakmıyorum. Çalar saat zembereği boşalana kadar çalıyor. Acı veren bir sevişmeyi hatırlıyorum. Bir bıçağın gereksiz yere parlaması bu. Yıllardır kendini bulutlarda saklayan İllegal bir Yağmurum..

Hakkımda bilinmesi gereken en önemli şey şudur ki;
Ne kadar üzerime oynanırsa oynansın, ben asla duruşumdan taviz vermem! Ama bu tutumum uğruna da "Bana Ağır Konuş" diye yalvaran zihniyetleri mağdur etmem. Önce sabırla dinler, konuşma sırası bana gelince, sadece; "Tebessüm Ederim"
Belki, tavırları beni en ağır küfürlere tahrik eder ama yüzümde ki o iplemez gülüş, Onların gelmişini geçmişini tatmin eder...

Hiçbir zaman hayattan bembeyaz bir sayfa bekleme! Çünkü ikinci sayfa bile, birincinin izlerini taşır..

Hayattan beklentisi olanlar aldanmışlardır, Allahdan beklentisi olanlar kazanmışlardır ..

Geri