Günün sözü!!

Korkunun ecele faydası yok ...

Al kaşağıyı gir ahıra Yarası olan at gocunsun ...

yalnız kalmaktan daha kötü şeyler de vardır hayatta, ama genellikle bir ömür alır bunun farkına varmak, o zaman da çok geçtir, ve çok geçten daha kötü bir şey yoktur hayatta.

Yalnizliga Yenilmemek İçin, Sık Sık Hayaller Kurulur; Ama Aslinda Neyin Hayalini Kurarsan Kur, Yalnizlik Her Hayalin Sonu Olur..

aşk a sıgdıracağınız bütün duyguları getirin aşk kadar çok şey anlatmaz ve yaşatamazsınız

Eğer yaşamaya hakkım olduğuna inandığım hayatı yaşayabilseydim, film ya da sanatla uğraşmazdım.
Jean -Luc Godard

yalancı diye yalan söyleyemeyene denir yalan ise söyelmiş ve bitmiştir sende inanmışsındır ! derler

Hayatı anlamaya çalışma. Onu yaşa. Sevgiyi anlamaya çalışma. Sevgiye doğru hareket et.

hayallerim var benim tabi büyük ve erişilmez gibi görünen ama benim inandığım...:)

Gönül penceresinden bakınca hayata, bir tebessüm yeter anlayana ...

yaşarken anı yakalayabiliyorsan ne mutlu sana kaybetmezsin o zaman en tepedeyken bir sonraki şeyi düşünerek harçıyorsan zamanı herşey boşuna olmuş demektir

''Gezegenimizde hayat olduğunun en sağlam kanıtı sendin''

Sevişmek briç oynamak gibidir. Eğer iyi bir partneriniz yoksa iyi bir eliniz olmasını ummalısınız.

Geri