Günün sözü!!

Yolculuklarınızda birşeyi aklınızdan çıkarmamak çok önemlidir;
Birşey sona ererken bir diğeri başlar ...

Ağzıyla Kuş Tutsa da Sevemediğim İnsanlar Var Benim!
Bir de Canıma Okusa Bile Sevmekten Vazgeçemediklerim..​

Kırıldım işte.. Öyle çok ve içten kırıldım.. Canımı yakanlara hesabımı soracak bi tek kelime bile bulamadım..Arkamı dönüp yok oldum..Öle anlamsız ki her şeyy..Öle sıradan..Oysa ben hiç sıradan sevmedim kimseyi.." dostumu , annemi, arkadaşlarımı ve bir sevgiliyi..Peki neden şimdi herşey Sıradan oldu ki..?
begendigim bir yazidan ibaret.........

Nedense ayın 32. günü hiç gelmiyor ...

Düşünmek kolaydır. Davranmak zordur. Düşündüğün gibi davranmak ise en zorudur.

Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Çünkü gök gürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşartan.

Gül gülse daim, ağlasa bülbül aceb değil, Zira kimine ağla demişler, kimine gül. (Baki) ...

Sevinme. Çünkü bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin. Şunuda unutma; Rıhtımda kalanı değil, Çekip gideni vurur fırtına !

Ne İŞe gİdİyorsun nede bİrŞey yapiyorsun konuŞmamiz lazim

günler sensiz hayatta boşluklarla dolar oldu o boşluklarda dolmaz oldu

"Dün ile bugün arasında bir kavga çıkarsa yarını kaybederiz." Churchill

Işık ışıktır görene, ışıktan köre ne?

Hayatta unutamayacağın en büyük pişmanlık, pişman olurum diye yapmadıklarındır..

Hey dostum! GÜnÜn aydin olsun.yÜreĞİnden geÇenlerİn gÖnlÜnce gerÇekleŞeceĞİ harİka bİrgÜn olsun!Öylesİne harİka olsunkİ,gÜnboyu yaŞayacaĞin gÜzellİkler yÜzÜnde kocaman bİr gÜlÜmseme olsun!kalbİn umutla,sevgİyle,coŞkuyla dolsun!mutluluklar senİ bulsun! SaĞlik,afİyet,baŞari senİnle olsun!İÇİn kipirkipir civilcivil olsun!olsun olsunda =)​

Geri