Günün sözü!!

hayatta olmaz diye bir şey yok nefes alıyorsan ve umudun varsa korkma gözündeki o ışık sönmediyle mücadele ruhun varsa dünyayı yerinden sallarsın.

"Nasılsın" diye Sorma Kardeşim! 'Filistin' gibiyim işte; Bir Yanım İşgal edildi, Diğer Yanım Direniş'te..!

"Hayatta öyle seçimler yap ki; kazandığın şeyler, kaybettiklerine değsin!"
Che Guavera

Cümleler doğrudur sen doğru isen Doğruluk bulunmaz sen eğri isen. [ Yunus Emre ] ...

Gecmişini iyi bil ki , Geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki , nereye gideceğini unutmayasın.........

Boşyere canı yanmaz insanın.. Ya bir eksikLik vardır geLeceğe dair ya da bir fazLaLık geçmişten gelen ..!

Eski Sevgiliye Dönmek Ev Tişörtüyle Dışarıya Çıkmak Gibi Rahat Bildik Ama Özel Değil..Hep Bir Huzursuzluk Keşke Giymeseydim Hissi..

Eski Sevgiliye Dönmek Ev Tişörtüyle Dışarıya Çıkmak Gibi Rahat Bildik Ama Özel Değil..Hep Bir Huzursuzluk Keşke Giymeseydim Hissi..

Gece gece söylenecek laf mı bu öffff :sigara:

Bir çuval pirincin içindeki siyah taşları seçmek kolaydır. Asıl önemli olan pirince benzeyen beyaz taşları seçebilmektir..."

Ey Hayat ! Sana bir AşK borcum olsun ...

Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun.. Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun !

Üzülme değmez'' sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. "Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere yüreğimin değmiş olması...

Hayat bu bazen acı verir insana hayat bu boşver yaşa, Hayat bu heran herşey olsada hayat bu boşver yaşa ...

Hiç hayalim olmadı benim.. Ama hep merak ederim "ACABA BEN KİMİN HAYALİYİM.. ?"

"Okul nedeniyle eğitimime ara vermek zorunda kaldım." G.Bernard Shaw

Tezgahta domates satan pazarcı ile fiyatta anlaşmak kadar kolay değildir ilişkiler. Ne pazarcının bitireyim de gideyim telaşı olur, senin kalbinde... Ne de ucuz olsun diye çuruk çarık sevdalar taşırsın içinde. Sevmek zor, güvenmek mümkün değil. Şimdi akşam pazarı, ucuz birliktelikler kapış kapış bu devirde. Birazdan biter herşey, yerler ezilmiş pişmanlıklar içinde, sonra mı ?? Sonra sıra çöpçülerde...

Yanlış Kişiye "Senden Elektrik Aldım" Dersen!.. Nasıl Biri Olduğunu Sana Faturayı Kestikten Sonra Anlarsın..!

Kadın kocasını daha az sevmeli, fakat daha çok anlamalı; erkek, karısını daha çok sevmeli, fakat anlamaya çalışmamalıdır.

kaderde ne varsa kaşıkta o çıkar...

Sevdayı kâr çıkar iLişkisine döndüren kahbe diLber..
Ne güzeLdi mayhoş tebessümLerin..
Her biri bin boyaya bezenmiş ifadeLerinin bir şirinLiği kaLmadı artık..

Geri