Günün sözü!!

Hayat bir insanın iradesini sınamak için pek çok yönteme başvurur... Ya hiçbir şeyin olmamasını sağlar ya da her şeyin bir anda olmasını...

(Paulo Coelho)

Bir gül dedi bülbül güle, Gül gülmedi gitti Gül bülbüle, bülbül güle, Yar olmadı gitti ...

dün bende yazmıştum bülbül vakasını :D bir önceki sayfaya (:) kalp kalbe karşı

hayatta aşka çok değer verirsen ulaşamazsın dozunu bileceksin...

sevgili gelir gider , arkadaş gelir gider , o gider bu gelir . ama ANNE gittiğinde bir daha gelmez !
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Herkes Farklı Bir Pencereden Bakar Hayata Buna Saygım Var. Ama Bazı İnsanların Camını Çerçevesini İndiresim Geliyor!!!​

yatmadan önce şükretmeyi unutmayın okadar aç insan varken sıçaçık yatağa girince hatırlayınki Allah bereketini versin sürdürdüğün hayatın huzurunu sefasını doya doya yaşatsın

Çin mαlı bi αşk'tı bizimkisi... Bαsit , kolαy bozulαn ve gαrαntisi olmαyαn

Bir şey yap.
Güzel olsun.
Çok mu zor ?
O vakit güzel bir şey söyle.

Dilin mi dönmüyor ?
Güzel bir şey gör.
Veya güzel bir şey yaz.

Beceremez misin ?
Öyle ise güzel bir şeye başla ...
Ama hep güzel şeyler olsun.
Çünkü;
HER İNSAN ÖLECEK YAŞDA ...
"Geç kalmayasın ! ..."

[ Şemsi Tebrizi ] ...

"İnsanları deli etmek söz konusu olduğunda bunu başarabiliriz; ama gel gör ki kimseyi daha akıllı yapamayız...!"

İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlarda insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler. Kazanan hep mazeret olur.

baktım ki zor günlerin gitmeye niyeti yok ...Sandalye çektim altına ; "Buyur otur kardeş , " dedim..!

Huzur dolu bir kalple bir parça ekmek, vicdan azâbı ile beraber olan zenginlikten bin kere; bin daha iyidir

Bir insan eğer çok gülümsüyorsa, emin olun ruhunda depremler vardır. Çünkü acıyan kalbinse, kimse bilsin istemezsin..

Yıldız tozu, bulaş üstüme etraf dağınık her yer gezegen.
Kafama çarpan her meteor yaratır kara delik ve sonsuz migren ..

Bir erkek sevgilisi için diz çökebilir; ama bir kadını diz çöktürebilecek tek şey, mağazadaki alt raflardır...

''Bazen olmaz; hayat istediğini sunmaz, sunsa da uymaz. Ya zaman yanlıştır; ya mekan. Belki de insan".

[Tom Robbins]

Geri