Günün sözü!!

seni ezmelerine izin verme ehliyet al sen onları ez ; )

Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur.

Fazla ciddiye almayın şu hayatı; Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız .

Dudağını yanaştır dudağıma,
Soran olursa ağzının payını verdim dersin...

Soyluluk; babaların, anaların mensup oldukları soyla boyla değil, övülecek üstünlükle kazanılır. Hz. Ali

Mutlu insanlar; Herşeyin en iyisine sahip olanlar değil, Sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar çok sevenlerdir..

İçin yanarken üşümek, Yüreğin kan ağlarken gülmek, Özleyip de sevdiğini görememek.. İşte aşk bu olsa gerek..

"Aşkın en acımasız yanı; Ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır".

aşkın ayrılık noktasındayım aşk dedimse harbi aşk peşinden koşturan yüz vermeyen aşk...

Suyu yokmuş ... bu haliyle ay toprağı neye yarar ? Diyenlere cevap " Teyemmüm etmeye yarar " [ A.Nihat Asya ] ...

Migrenim Olur musun ?
Arada bir aklıma gelir ,dağıtır gidersin ..
:smile:

Madem sevmiyorsun sahip çık gözlerine ! Dönüp dolaşıp değmesin gözlerime.

Sevdiğini mertçe seven kişi , pervane gibi özler ateşi . Sevip de yanmaktan korkanın, masal anlatmaktır bütün işi...

yine yağmur yağıyor sanıyorsun ama bilmiyorsun ayrılık yağmuru liselim ESKİŞEHİR

Hapşurduğumda; çok yaşa, iyi yaşa yerine benimle yaşa deseydi keşke. Ben de; sen de gör değilde, emrin olur deseydim sessizce.
Nazım Hikmet

Yanindayken bİle onu ÖzlÜyorsan ''allah cezani vermİŞ'' demektİr...!

"Birini kendine çok yakın buluyorsan ona biraz zaman tanı. Aslında sana ne kadar uzak olduğunu mutlaka gösterecektir".
[J. Christophe]

Bazen sevdiklerimize zarar vermemenin tek yolu, onlardan uzak durmaktır..

Delirseniz Komik oLur , Delirsem Korkarsınız ..

Geri