Günün sözü!!

''Kırılacak 206 tane kemiğiniz varken, aptalın biri gelir kalbinizi kırar .. ''

Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir. 'İhtiyaç kalmaz'..

bendeki aşk cümlelerin sonundaki üç noktalardan ibaret ve hep sonunda arkasından bakan yine ben şimdi gene o ...

her gün başka başka aşkın kollarında gezersin
her gönül sanki meyhane sarhoş olup içersin
her güzele leyla deyip mecnun olmak istersin
senden mecnun olmaz dostum sen felekten betersın

Onları öfkeme layık bulmuyorum.
Öfkem bana ait bir şey.
Yakın hissetmediğim birine nasıl gösteririm onu ?

Erkek Bluetooth Gibidir.Yanındayken Bağlıdır.Uzaklaşınca Yeni Aygıt Arar.
Kadın Wireless Gibidir.Hepsini Görür En Güçlüsüne Bağlanır =)

Hevesleri için kimse kimsenin gururu, duyguları ile oynamasın.Bu yerin üstü varsa, bir de altı var unutulmasın...

Şu Hayatta 2 şeye güveniyorum
1 Aynaya baktığımda gördüğüme
2 Yukarı baktığımda göremediğime...

Ne çıkar siz bizi anlamasanız da
Evet, siz bizi anlamasanız da ne çıkar
Eh, yani ne çıkar siz bizi anlamasanız da

nsanlara ne kadar değer veriyorsan o kadar tepene biniyorlar. Hele bir de verdiğin değeri onlara belli ettiğinde..

ßir Gülümseme Sevginin Ve İnsan Olmanın Anahtarıdır. ßir Gülümseme İç Dünyamızın Güzelliklerini , Dışa Yansıtır...

Düştüğünde yanında olan değil, kalkman için el uzatan dosttur. Unutma, 'Kötü günde katkısı olmayanın iyi günde hissesi yoktur'.

Affedince yorulur insan, yalnız kaldığında bir de; ama insanı en çok yoran şey hayal kurmaktır, olmayacağını bildiği halde…

Seveni mahçup etmedik ama sevdiğimize, kendimizi sevdiremedik. Çünkü, ya sevmesini bilmedik, yada haddinden fazla sevdik...

Yanacaksın söndür diyecekler Yakacaklar döndür diyecekler Seveceksin öldür diyecekler Göreceksin kördür diyecekler...

Geri