Günün sözü!!

Eğer bir ülkede gölgelerin boyu insanların boyunu geçmişse, o ülkede güneş batıyor demektir..
[Kızılderili Atasözü]

Adamın biri sevdiğini uzun süredir görmemişti.
Günün birinde görüverince:
-Nasılsın ?? dedi Seni özledim..
Sevdiği cevap verdi:
-Özlemek usanmaktan iyidir.

Hayatımda ilk kez birisi bana " kendine çok dikkat et " dedi sadece. Anlamış onun kalbini taşıdığımı herhalde ..

Bir bozuk saattir yüreğim, hep sende durur..

Erkek flört aşamasında karakter ayarlarını kişiselleştirir, evlenir evlenmez hemen fabrika ayarlarına geri döner.

Kendi dişlerimin arasında olmasına rağmen kendi dilime hakim olamıyorsam ; Başkalarının diline nasıl hakim olabilirim..

Kadınlar kendilerine neler verildiğine değil, onlar için nelerden vazgeçildiğine bakarlar...

ne kadar değişirsen değiş..nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı..

İstatistikler mini etek gibidir ,çoğu şeyi gösterir ama en önemlilerini göstermez :biggrin: (Alex Ferguson)

"Aslında kadın su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır".

Parmakların, parmaklarımın arasına giriyor bir makinenin dişlileri gibi. İşte, dünyayı döndüren şey bu..

Bazen birinin yokluğuna o kadar alışırsınız ki, başka birinin gelip o boşluğu doldurmasından korkarsınız..
[Balzac]

annenin terlik darbesi gibidir ilk aşk. acıtır. koltuğun arkasına saklanırsın.
acın geçse de korkudan çıkmazsın saklandığın yerden.
çıkabilir misin oradan ? sevebilir misin tekrar ?

Sen gittinde beni yalnız kaldımmı sandın ? Geçmişimize iyi bak ben seninleykende yalnızdım !!..

İnsanları yükselten iki büyük vasıf vardır; erkeğin mert, kadının namuslu olması...

"Her kadına sahip olmaya çalışan adam bir kadına hasret kalır ! Bir kadına sahip olan adam; Her kadını kendine hayran bırakır."

Bir Erkeğin Yumruğundan Daha Serttir Bir Kadının Sözleri; Biri Dişlerini Döker Diğeri Düşlerini...

Adın batsın sevgili.. Yanına soyadım gelmezse !

Geri