Günün sözü!!

Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin.. Sonra diyorum; söyleyince ne olacak, sus bitsin !

OlmasaDa YanımDa Hiç GelmeseDe Dönüp BakmasaDa Sol Yanım Acıyor İşte ...

Boş yere canı yanmaz insanın ya bir eksikLik vardır geLeceğe dair ya da bir fazLaLık geçmişe ait..

Aşk zamir değişim sürecidir.Önce 'Siz'den 'Sen'e,sonra 'Sen'den 'O'na geçeriz.'O' ne mi demek?Yanımızda olmayan için kullanırız...

Seviyorsan göstereceksin..Sessiz sinema gibi anlamsız yarım ifadelerle oynamayacaksın bu oyunu..Susmayacaksın..Belirli belirsiz durgun esen yel olmayacaksın.Kasırgalaşacaksınsilip savuracaksın çöp yığını adı konmamış duyguları cevabı verilmemiş bütün soru işaretlerini..Yok öyle susmak:!Seviyorsan konuşacaksın.Şiir olacaksın şarkı sözleri kıvamında kulaktan yüreğe akacaksın.. Söyleneceksin söyleteceksin.

Sevdiğin kadını alamıyorsan........Evlendiğin kadını sev.......

Pervasızlık etme, haddini aşma, topraktan oLma bir et parçasısın sadece ey gönüL; edeple girdiğin kapıdan LutufLa çıkmasını biL.

Şaşırmak ve merak etmek, anlamaya başlamaktır.

Hareket etmek ile ilerlemeyi karıştırmayın. Çifte atan bir at hareket ediyordur; ama hiçbir ilerleme sağlayamaz!

Her sabah alarm çaldığında aynı düşünce, " Lan daha yeni yattıydık? "

''Defolu bi 'mal' olduğunu farkettim sonunda. Defolu'p gitmeseydin eğer, varamazdım farkına''
:)

Akıllı bi yalnızlık aptal bi ilişkiden iyidir. Ya Kralın yanında kraliçe olursun, Yada soytarının yanında maskara. Tercih Senin.

"Kadınla şeytanın işbirliği onbin yıl önce adem'in elma yemesiyle başladı, Günümüz erkeklerinin ayva yemesiyle devam ediyor".
CAN DÜNDAR...........

Hep meşgulsen, hiç müsait olamazsın.
Hep zamanının olmadığnı söylersen, hiç zamanın olamaz.
Hep "yarın yapcağım" dersen, yarın hiç gelmez.

Tam uydu bana : )

Kendini vazgeçilmez sanma toprağın altı kendini vazgeçilmez sananlarla dolu

"Yalnızlığın zıttı birliktelik değildir. Karşılıklı yakınlık ve anlayıştır."

Gençliğe güvenip vakit çok erken derken...Belki elveda bile diyemezsin giderken (Necip Fazıl Kısakürek)

Geri