Günün sözü!!

Bir şey yap!.. Güzel olsun. Çok mu zor? O vakit, güzel bir sey söyle. Dilin mi dönmüyor? Güzel bir şey gör. Veya; güzel bir şey yaz. Beceremez misin? Öyleyse güzel bir şeye başla… Ama hep güzel seyler olsun. Çünkü “HER İNSAN ÖLECEK YAŞTA…” Geç kalmayasın!”

Bilmezden gelişlerim aptala yatışlarım kaybetme korkumdan değil, karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır...

"Hiç Kimseye Güvenmiyorum" Diye Birşey Yoktur. "Ben Zamanında O'na Güvendiğim İçin, Artık Kimseye Güvenmiyorum" Vardır

Hiç Kimsenin Göremediğini Görmek Değil Marifet; Marifet GördüğünDen İbret Almakta ...

Ne sahip olduğundur hayat, nede umdukların bunca zaman. Yüreğin kadardır hayat ! 'Seviliyorsan renkli, seviyorsan siyah beyaz'.

Bugünün Sözü de "Seni Seviyorum" olsun

Madem hiçbir insan bırakıp gideceği şeyin gerçekten sahibi olmamış, erken bırakmış ne çıkar, ne olacaksa olsun.

William Shakespeare - Hamlet

"Arzu ettiğin şeyler, beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir. Bu; hayatın 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir.

Canın kıymeti ölümde, gözyaşının sırrı tebessümde sözün güzeli yürekte, aşkın anlamı kalpte saklıdır !...

Önemli olan zamana bırakmak değil, zamanla bırakmamaktır....

''Elinden geleni yaptıktan sonra, Sıra ayağından geleni yapmakta; 'Gitmek gibi mesela.'' :)

İki pencere αçık kαlıncα cereyαn, İki yürek αçık oluncα Aşk olur; ama sonuç değişmez: İkisininde sonunda "üşütürsün".

Tezgahta domates satan pazarcıyla fiyatta anlaşmak kadar kolay değildir ilişkiler.Ne pazarcının bitireyim de gideyim telaşı olur,senin kalbinde...Ne de ucuz olsun diye çürük çarık sevdalar taşırsın içinde. Sevmek zor,güvenmek mümkün değil. Şimdi akşam pazarı, ucuz birliktelikler kapış kapış bu devirde.Birazdan biter herşey, yerler ezilmiş pişmanlıklar içinde. Sonra mı? Sonra sıra çöpçülerde...​

Çok mutluydum. Gün içinde neler yaptığımı nelere kızıp nelerle mutlu olduğumu tek tek anlattım. Mevsimlerin ve insanların nasıl karışık ve beklenmedik olduklarını yazdım.

"Yine zamansız yağmurlar" dedim "Daha önce hiç bu kadar zayıf değildi güneş ışınları" dedim "Gerçekten buradaki şarkıları hiç öğrenmeyecek bilmeyecek söylemeyecek misin?" dedim. Çok uzun bir mektup oldu. Başından sonuna
kadar okudum.
Neler yazmışım diye merakımdan.

Sonra çekmecemden bir zarf çıkarıp adını yazdım. Büyük harflerle yalnızca adını. Adresini bilsem gönderir miydim bilmiyorum. Mektup cebimde. Cebim yüreğime yakın. Yüreğim sende. Sen yüreğime yakın. Öyleyse mektup sende.​

Edeplere riayet etmeden yapılan hizmetlerin, faydası yoktur.

Geri