Günün sözü!!

"Kadının ağzına küfürü yakıştıramayan erkek; Her cümlenin sonuna koyduğu 'o sözü kutsal bi alıntı mı sanıyor" :)
Cemal Safi

Yarınlar Hep Güzel Olacak Denir. Oysa Bugünler, Dünün Yarınları Değilmidir ?

Sussam Gönül Razı Değil, Söylesem Dilim Varmaz, Gel Desem Gelirmisin :smile:

Provαsı yok hαyαtın. Ne yeniden yαşαmαk mümkün, Nede yαşαdıklαrını silebilmek. Önemli olαn, ilk defa değil son defa sevebilmek...

Gönlüm Dilime Dargın, Dilim Gönlüme...
Gönlüm Duygularını Anlatamadığı için Kızarken Dilime...
Dilim anlatamayacağı şeyleri Düşündüğü İçin Kızıyor Gönlüme...

Hz. Mevlana

Kahvenden bir yudum bile almamışsın. Korktun mu beni kırk yıl sevmekten? [Küçük İskender]

nur topu gibi bir aşkımızın olduğunu söyledi kuşlar..

ne diyeyim; Allah sen'li ben'li büyütsün..;)

b.b

Hayatta gerçekLerLe yaşa ve herzaman onLarı savun. Takdir eden oLmasa biLe, Vicdanına hesap vermekten kurtuLursun..!!

Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğiniz anda ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz..

Yirmi yaşındaki bir insan, dünyayı değiştirmek ister . Yetmiş yaşına gelince , yine dünyayı değiştirmek ister, ama yapamayacağını bilir. (Clarence S.Darrow)

Efendinin kaderi kölesinin alnında yazılır _ "Seni suçsuz yere öldürecekler" der ve Sokrates cevap verir , "Suçlu olarak öldürülmekten daha iyidir " ...

Bana "Çağ Dışı"diyorlarmış; Ne büyük bir onur! Ben bu çağın Dışında kalmayayımda içinde mi boğulayım

son dakika! Dünyayı sarsan adam dışarıda! Assange serbest...

Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum. Tam da palyaçonun dediği gibi, 'ağlayamadığımdan gülüyorum'..

Geri