Günün sözü!!

İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamş olmasıdır.!!

Bu istikrarlı gidişlerim mi seni yaraladı ? Seni istikrarsız ! İktidarsız !

Nasıl ki "delik" bir ayakkabıyı tamir ettirdiğinizde, yalnızca "bir miktar" ömrü...nü uzatmış olursanız; "delik" bir aşkı onarmaya kalkıştığınızda da, "asla eskisi gibi olmayacaktır"

Dost Dediklerim SırtımDan Vurdular Zamanla; Zamanla Anladım Ki Allah'dan Başka Dost Yok Bana ...

En iyi erkek ölü erkektir.. en azından nerde yattığını bilirsin :D

Kula bela gelmez
Hak yazmadıkça
Hak bela yazmaz
Kul azmadıkça

Uçmayı öğrenecek olan, önce yürümeyi ve koşmayı ve dans etmeyi öğrenmeli…

İnsan uçmaya,
uçarak başlayamaz

...........

Eğer kendini başkalarıyla kıyaslar durursan ya mutsuz olursun ya da kendini beğenmiş olursun. Çünkü her zaman senden daha iyi ya da daha kötü durumda birileri olacaktır…

Aşkın oyun olmadığına inanırsan bir gün, yoluna yüreğini koyanları unutma, çabalamak sevmene yeterse, seni seven kalpleri kırma.

Sen beni seviyordun,ben seni seviyordum....
Ama hayat,aşıkları yavaşça ve sessizce ayırıyor.
Ve dalgalar ayrılmış çiftlerin kumsalda kalmış ayak izlerini siliyor..​

KIRGINIM Kime Olduğunu, Neden Olduğunu Bilmeden.. Belki HAYATA , Belki KENDİME , Belki de KIYMET BİLMEYEN HERKESE ..!

Yitirdiğin her şeyde kazandığın bir şey vardır..Kazandığın her şeyde biraz yitirdiklerin... Bu yüzden birileri ısınıp dururken,dinmez üşümelerin... Hayat karşına nasıl çıkarsa çıksın,seni ne kadar yıpratırsa yıpratsın,sakın vazgeçme!.. Ve unutma...Eğer hayallerin olmazsa,bir gün başkasının hayali olamazsın...

Ask Bir bakışla başlar bir sozle biter... Sevmek mi? herzaman ''YÜREK'' ister..

"Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir."

Her kadın ; yakışklı , anlayışlı , espirili , dürüst bi eş ister ama malesef yasalar tek bi erkekle evlenmene izin veriyor ;)

Seviyorum Diyen Çok Amma Sevdiğini Söyleyen Pekaz !

Gerçekten Seviyorsan Eğer Mesafeler Anlamını Yitirir. Ne Bakabilirsin Gözlerine Ne de Dokunabilirsin; Ama Hep Hissedersin.​

Hiç sevmediği halde neden hep değerli olur bırakıp giden, Ve neden hiç düşünmeden teslim olur kαlbin; O seni sevmemişken..

Başarmak zordur, KoLaya Kaçarsan sonuç basitleşir.. Unutma, Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden SeyrediLiR...

Sen doğru Ol da varsın sanan eğri sansın,lakin sakın unutma ki, sen kendini bir Şey sanmadığın sürece DOĞRU İNSANSIN...

Geri