Günün sözü!!

varlığın yokluğun bir olmuş idrakine ruh lazım oda şimdi bende yok

Ezan Oldum Dinmedim.Bayrak Oldum İnmedim. Şehit Oldum Ölmedim.Adım Müslüman Soyadım Türk Benim ! ! !

Aslında insan iki şeyi unutamaz; Sevdiği kişiyi ve onun yokluğunu. İki şeyi de asla saklayamaz: Sarhoşluğu ve aşık olduğunu..

Paul Auster

Hayat ölene kadar berbattır....

Kar altında donmak üzeresin uyku tatlı geliyor sana ..bilmiyorsun ki ölüyorsun.

Terk edilirken'görüşürüz'kelimesi kadar acıtan birşey yoktur hayatta.Öldürdüğü yetmezmiş gibi,bir de umut verir adeta..

[Ceyhun Yılmaz]

Seviyor İsen ? Başka Yollara Sapmadan Sevdiğinin YolunDan Gideceksin !

Ben kestaneye kestane dememm onu soba üstünde kızartmadıkca

Hayat bir maratondur. Güçlü insanlar hayata tutunur ve yarışı tamamlar, zayıflar ise gücünü yitirir ve kendilerini diskalifiye eder...

jason_ (H.D)

Başarabileceğim ve başaracağım eylemler gibi daha sonuca ulaşmamış , kesin olmayan soyut olguları anlatarak insanların kulaklarını meşgul etmektense hedefim doğrultusunda çalışarak başardım sonunda dediğim eylemlerle insanlara cevap vermeyi yeğlerim.

Söz bana aittir kusurlarımız varsa affola :)

berrak bir gönülden kirli su akmaz güzel bir ruhtan kötü söz çıkmaz hayatta herşey ters gidiyorsa belki sen ters yöne girmişsin

Nice güzel insan!
Ölüm hepsini yendi.
Ve binlerce , binlerce çamursu şey
Yaşamaya devam etti ; tıpkı senin gibi.....

Küçük şeyler hayatın toplamını meydana getirir...

aşk sevmesini bilen için vardır ve karşılıksızdır..

''ne kadar seversen o kadar severim'' gibi düşünmek aşk değil, tüccarlıktır..!

'' Annesinden dayak yediği halde, yine 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur aşk. ''

Ne Çay Dolduran Var Nede Kaç Şeker Diye Soran Anlaşılan Termosa Devam : )

Hiçbir şeye cesaret etmeyen, hiçbirşeye sahip olamayacaktır. Unutma, affetmek ve unutmak sadece iyi insanların intikamıdır...!

Özgürlük Düşlerde Saklı Değil,Kendi Kendimize Yükselttiğimiz Çitlerin Ardındadır

Geri