Günün sözü!!

Sakıncası yoksa size haykıracağım bayan, ‘Seni Seviyorum’ diye…
Size ve çevrenize…
Hatta aldığınız her nefese.
Dedde

hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni..

söyle ne zaman okunur burda ezan, bir yudum su gibi özledim seni..

can yücel

İnsan geride bıraktıklarını özler, sahip olduğundan sıkılır, ulaşamadığına tutul...ur.. Genelde ulaşılmaz olan hep aşk olur

Das Leben ist wie ein Kartenspiel: Was dir gegeben wurde, ist vorbestimmt;doch wie du damit spielst, ist deine Entscheidung.
Yasam bir kart oyunu gibidir; Sana verilen kaderindir;fakat nasil bu kartla oynuyacaksin senin kararindir..

hadi gel gidelim buralardan..

herşeyden vazgeçelim, sen yanına huzuru al

bende yanıma sevgiyi alayım..

başka kimseyi götürmeyelim yanımızda..

küçücük bi evimiz olsun penceresinden mutluluğa bakalım..

Bir film bir şiir bir sarki ..."Kasımda Aşk başkadır" . . . . . "Kasımın bıçak yarası" . . . . . "Yine aylardan ''kasım''.

"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

M.Kemal Atatürk

Dünyanın Neresinde Olursa Olsun, Haksız Yere Birisinin Suratına Atılan Tokadı, Kendi Suratında Hissetmeyen Kişinin İnsanlığından Şüphe Ederim..!

Az Söyledim, Dikkat Ettim Kalbini Kırmamaya, Bilirim Üzülürsün; Yoksa Sözüm Çoktur Sana !

hadi iki çay söyle..

kalbimiz kadar çabuk kırılan bardaklardan olmasın bardakları..
kimi kalpler gibi taştan yapılmış da olmasın..

elmas gibi, pırlanta gibi olsun..
hem dayanıklı, hem değerli..

iki çay söyle, koyu olsun muhabbetin gibi..
lezzet alayım sana dua eder gibi..

Biraz sonra dağılacak bir kalabalığa bakmak gibidir gelecek....

7glmse.png

İnsanı EnKolay Ağlatan SEVGİLİDİR, EnKolay Aldatanda DOSTLARIDIR Aslında Hiçkimseye Güvenme.. Beyaz Gülün Gölgesi Bile Siyahtır.

Affedince yorulur insan, yalnız kaldığında birde.. ama insanı en çok yoran şey hayal kurmaktır, olmayacağını bildiği halde..

"İnsanı yaşlandıran yaşadığı yıllar değil, ulaşamadığı arzularıdır hayatta en acı şey felaketler değil, yaşanması mümkün iken yaşanmayan mutluluklardır...!"

Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki;
"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ

"İnsanı yaşlandıran yaşadığı yıllar değil, ulaşamadığı arzularıdır hayatta en acı şey felaketler değil, yaşanması mümkün iken yaşanmayan mutluluklardır...!"

Geri