Günün sözü!!

Sanıldığı gibi insanı yıkan çektiği acılar değildir.

İnsan, çektiklerini paylaşamadığı için, kendi acısıyla söyleşmeye başladığında yıkılır...

11448109aa9.gif

çocukluğu boyunca oyuncak ayı'ya sarılıp uyumuş bir kızı, büyüdüğünde sevgili seçimi yüzünden eleştiremezsin..

farketmeden sihirbazcılık oynamışız meğer..

ben seni bulup kendimi kaybetmişim.. sen cebinden kaderi çıkarmışsın..

Benim yüreğimin kapısında damsız girilmez mi yazıyor ? Allah aşkına ! Aklınızda birileriyle giriyorsunuz hep içeri...

Günlerden zindanlar biriktirdim,hatırladıkça seni içlerinde hapis yatıyorum.

Şikâyetçi Olup Ağladığım Nice Günler Oldu; Öyle Zaman Oldu Ki, Ağladığım Günlere Ağladığım Oldu !

Çingeneye Sormuşlar 'MTV' İzler Misin? O da Em Tv İzlerim Em Radyo Dinlerim Demiş...

Bin "günahın" olsa da bana, bir "gün ah'ım" yok sana ..

Mumları söndürdüğün zaman her kadın eşittir...

:))))

Ayran kasem önümde oldukca,
vallahi kimsenin balini düsünmem bile.
Aziksizik,
ölümle kulagimi bursa bile
HÜRRİYETİ KULLUGA SATMAM BEN!

Mevlana Celaleddin-i Rumi

ne hasta bekler sabahı , ne taze ölüyü bir mezar
ne de şeytan bir günahı benim seni beklediğim kadar...

Kullanmayı Düşünen, Kullanılacağını Unutmasın !

En uzak mesafe ne afrika'dır,ne Çin,ne Hindistan,ne de yıldızlar geceleri ışıldayan.En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir............

Kesilmiş koyuna derisinin yüzülmesi elem vermez.

Nereye Gittiğini Bilen Kişiye Yol Vermek İçin Dünya Bir Yana Çekilir !

Ağaca dayanma çürür..İnsana güvenme ölür, aç ellerini "RABBİNE"seni bir tek"O"görür. . . !

Şeytan bir günah işleteceği zaman, işe bu günahı kutsallık zırhına sarmakla başlar.

Öyle tıka basa doldurmuştum ki seni sol yanıma hayata dair hiçbir şeyi yüreğim almıyordu artık...
Hani derler ya "Dünyaya bir kere daha gelsem yine seni severdim" diye. Değil seni sevmek yanından geçenin Allah müstehakını versin

Geri