Günün sözü!!

Bir zencinin rengini değiştirmenin tek yolu, beyaz adamlara beyaz yürekler vermektir...

Kuş bakışı bakmak güzeldir fakat kuş gibi bakmamak şartıyla...

nefeslerle sürüp giden yaşamımız

bir su kenarına gelir durur;

ekmekten, şaraptan öte nimetler vardır;

yürünmez öyle hep, bazen susulur..

“Kalb, dünya arzularından birine bağlı kaldığı ve onun geçici lezzetlerinden birinin peşine takılıp gittiği müddetçe, imkanı yok, ahireti sevmiş olamaz.”
Abdulkadir-i geylani hz

“Hayat cesur bir tecrübedir, ya da hiçbir şey değildir.”

Karanlıktan korkan bir çocuğu hoş görebiliriz.. Yaşamdaki asıl trajedi; yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır ..

Ne elma dediğimde çıktın, ne armut dediğimde saklandın..
Açık konuşalım aşk, yavşak mısın? :)

EskilerDen Yeni Yaptım, Varsın Sökük Olsun Temiz Olması Önemli Benim İçin !

Sadece susmak istiyorum. Yalan insanları kaale almadan... Sahte yüzleri görmeden... Haklıyken haksız gözüksem bile kendimi savunmadan... Huzur bulmak istiyorum gözlerimi kapayıp kimseyi anmadan... Sessizliği dinlemek istiyorum, yüzüme gülüp arkamdan konuşulanları duymadan...

Bu defa ağlamayacagım..Varsın dolsun gözlerım , kan çanağı olsun Bir damla yaş akıtmayacagım
Kimin umrunda bu yürek , yarama bir ok daha saplatmayacagım

Bütün Kuşlar Vefasız; Mevsim Artık Sonbahar !

kesme neva'nı, içine salsalar da keder

kırılsa gönül medd ü cezr ile, hepsi geçer

''hepsi geçer..''

şirazi

namaz kılmadıysan oruç tutmadıysan burger kinge git nasıl olsa ateş seni çağırıyor

Kadınların birçok kusurları vardır, ama kusurlarının en büyüğü kendilerini beğenmeleri, başkalarınada beğendirmeye çalıştırmalarıdır.

Plautus

Veren de 'O', ALan da... Nedir Senden Gidecek? TeLaşını GörenLer,Can Senin Zannedecek..

NFK

Gülümsemenin.. parasal değeri yoktur.. Satın alınmaz.. ödünç verilmez.. dilenilmez.. çalınmaz ama verilmedikçe hiç alınmaz..........

YaşadıkÇa Öğreniyor İnsan Bazı Şeyleri; Yaşananlar Hayatın Acı Gerçekleri !

Geri