Günün sözü!!

oysa ki bülbül gülü bir kez koklayabilmek uğruna yüreğine saplanacak o dikenle ölmeye razıdır..

dikenin bile lütuf olduğunu bülbülden başkası anlayamaz..

Ne yaparsan yap, olmuyor bazen.

Nokta kondu, bitti en güzel hikayem,

(Ünlü düşünür; Teoman)

ask ugruna gecelerce aglamaktı , ask yanındayken yuregımın yanmasıydı, ask sana sarıldıgımda sonsuz huzurdu.....

Bazıları olayları olduğu gibi görür ve 'neden' diye sorar. Ben ise olmamış şeyleri hayal edip 'neden olmasın' diye soruyorum

tebeşirle çizilmiş bir seksek oyunu kadar uçucu bir çizgisi var hayatın..

farkında olmadan basıyorsun çizgiye..kızıyorlar anında..sonrasında ''yandın'' diye atılıyorsun oyun dışına..

Uzaklarda değilim o kadar üzülme , zamanı gelince alışırsın bensizliğe ,sen yinede özlersen sesimi ,kulağını daya sessizliğe , rüzgara karışan sesim gelir senin gittiğin her yerde yüreğine

Ağızdan ağıza izmarit gibi gezmek olmaz. Tek bir ciğere gireceksin. Seni de kimse benim gibi içine çekemeyecek.

Mazimi silmem, gömerim. Yaşanmışlıkları inkar etmem, gülerim. Seviyorsam değer verir, değer beklerim; sevmiyorsam ümit vermem, silerim! Seviliyorsam gurur duyarım, sevilmiyorsam saygı duyarım. Her seviyorum diyene inanmam, inandıranı kalbimde tutar bırakmam. Pes edene buyrun kapı sağda, savaşanın varım yanında! Ben buyum çözemeyene özetim, istemeyene sebebim!

insanoğlu;
9 ay 10 güne kadar ağlamaz.
10 yaşına kadar sevimli
yaramaz.
20 yaşında gençliğinin kıymetini anlamaz.
.........30 yaşında
yaşar ama parası olmaz.
40 yaşında anlar ki parasız olmaz.
50
yaşında yolun yarısı kaygılanmaz.
60 yaşında sağı solu belli olmaz.
70
yaşında pek işe yaramaz.
80 yaşında duymaz anlamaz.
90 yaşına
kadar muhtemelen yaşamaz.
100 yaşında tarih olur unutulmaz...

YALNIZ;
istisnalar kaideyi bozmaz.

tamam kabul; küçükken mıknatıs yutmuş olabilirim.. ama bütün salaklar da demir yutmuş olamaz ya..

hahahha süpermıs :)

Aklın güzelliği dil, dilin güzelliği sözdür
İnsanın güzelliği yüz, yüzün güzelliği gözdür
KUTADGU BİLİG'DEN

Hayatı boyunca oyuncak ayı'ya sarılıp uyumuş bir kızı, büyüdüğünde sevgili seçimi yüzünden eleştiremezsin.

bugün duyduğum en güzel sözü günün özlü sözü seçiyorum..

''seni çok ama çok seviyorum..''

telefondaki aşkım, bitanem, herşeyim, içimi titretenim şu dakika itibariyle günün özlü sözünü söyleyip noktayı koymuştur..

bende seni çok seviyorum bitanem.. nokta..=)

Biliyorsun ben hangi şehirdeysem , yalnızlığın başkenti orası..

cemal süreyya ..

Geri