Günün sözü!!

‎"BİN DEFA MAZLUM OLSAN DA BİR DEFA ZALİM OLMA!.." [Hz. Ali(r.a.)]

Cєsurum artık..'Kєşkє' dєmєmєk iÇin ÇabaLamıyorum.iÇimdє Büyütmüyorum HiçBirşєyi vє KimSєyє Hiç Hayatımdan ÇıkmayaCakmış qibi Davranmıyorum..Gitmєk iStєyєηє Bir yoLda Bєη Çiziyorum...Çok UmurSamıyorum vє anLamda yükLєmiyorum HiçBirşєyє..Gidєrkєη 'Bєη' iLє BaşLayan CümLєLєri DiηLєmiyorum biLє..Sadєcє Tєk Bir CümLє SöyLü...yorum "NєySє.

Korkuyorum!
Hakkettigin mutlulugu sana verememekten korkuyorum.
Seni beni sevdiginden fazla sevememekten korkuyorum.
Senin sevgine layik olduktan sonra baskalari tarafindan o sevgiyi kaybetmekten korkuyorum.
Seni kazandim derken kaybetmekten korkuyorum.
Aramizdaki maneviyat haricindeki uçurumlardan korkuyorum.
Senin kalbini daha fazla kirmaktan korkuyorum.
O temiz ve masum göz yaslarini daha fazla akitmaktan korkuyorum.

ÇÜNKÜ; BEN ILK DEFA SEVIYORUM

Mazhar osman: hani sen içki içmemek üzere ant içmiştin?
Neyzen Tevfik: üstat, biz fakir adamız... Bulunca içki içeriz, bulamayınca ant içeriz!... :)

sustun...!

şimdi ruhum bedenime musalla taşı..

yokluğunda kılındı yüreğimin cenaze namazı..

otlupeynir..;)

Tayfanın Akıllısı, Geminin Dümeninden Uzak Durur !

bir kadın ''aşka inanmıyorum'' derken aslında tek bir şey söylemek istiyordur..''hadi beni aşka inandır''..

küçük iskender..

Erken bastırmış bir yalnızlık ihtilali gibi merhaban. Bu yüzden zehirli akşamüstüleri bırakıyorum ve seni onarıyorum kendimi yaralayarak...

"Bazen melekler kıskanır masumiyetimizi, bazen kötülüğümüzü görür de kaçacak yer arar şeytan.

Mevlana

Adam Hacımı Olur VarmakLa Mekkeye; Eşek Evliyamı Olur Taş Çekmekle Tekkeye

Bir bilgeye sormuşlar
Bir insanın zekasını nereden anlarsınız? Konuşmasından. Ya hiç konuşmazsa?
Okadar akıllı insan yoktur ki!

Fiziki Yapısı İtibarı İle Kargalar ÇirkinDir; Ama Onlar Kadar Edeplisi De Yoktur !

Bazen,susmak gerekiyormuş, bazen bomboş bakmak gerekiyormuş . Anlamaya çalışmak saçmalık. Anlamadan yaşamak gerekiyormuş ve bazen unutmak gerekiyormuş unutulmak pahasına. Zaman değilmiş gideni getiren, aslında zamanmış var olanı götüren....

Bu hayatta kalınmaz bakire, en azından hayat koyar bir kere..

Ekmek zeytin tadında gecem. Sesinin huzurunda uykusuzluk yüzümde yabancı kalıyor. Yazmak aşk biçimim oluyor nice suskunluktan sonra.. Sahi susarsam kaybolur musun ‘’M.....’’? Sen susarsan ben ölürüm de..

Yaşamak ve yazmak seni.. En uzak bekleyiş...

Geri