Günün sözü!!

Doğru İnsanı Bulmak İçin Yüreğinin Değil Aklının Sözünü Dinlemeli !

Skan maskvama, skan madara,
Kianase mitin vare,
Çkim xolose va rek mara
Şorşe işen skanit pxare.
Çkim xolose va rekmara
Şorşe işen kegugale
Ou nana , nana, nana,
Ou nana, nanaia,
Va purina goluapiro,
Çkimi çiçe mapşalia.
:)

Kaldıramayacağın Yükü Taşımayacaksın !

mavilere uzaktan bakan olmadık biz..

mavinin içindeydik,

mavinin her tonuysa bizim içimizdeydi..

aşk bir sarmaşıktı

sarmıştı heryanımızı..

Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen..
huzurun gırtlağını ben kestim, katil oldum ! şirretinden müebbetim hürriyete...

Minarede ‘ölü var’ diye bir acı sala
Er kişi niyetine saf saf namaz..ne ala
Böyledir de ölüme kimse inanmaz hala
Ne tabutu taşıyan, ne de toprağı kazan

necip fazıl kısakürek

Güzel bir şeyler düşlemekten hep korkardım. güzel şeyler tesadüfen süpriz olarak oluşurdu. insanın bir şeyi çok fazla istemesi, bir balonu sıkı sıkı tutmak gibidir diye düşünüyordum. birden patlayabilir ve insanın bütün hayalleri paramparça olup uçardı..."

Bir MutLuLuk Uğruna Yıpranıp Gidiyoruz. Kimi GüzeLim Der,Kimi ÖzLedim. Sevgi Ne ÖzeLLik İster Nede GüzeLLik Sevgi Sadece Yürek İster.........

Her gönül bir tek sevgiliye dönüktür aslinda..
Lakin kiblesi yanlistir..
Buldugunu sandigi sey gerçekte aradigi degildir…
Kimisi bir gül yüzlü güzele meftun,kimisi bir ceylan bakisliya mecnundur,bazisi dünyaya kanmis,bazisi mal-mülke aldanmistir..
…Oysa...
her biri bir SEVGiLi tarafindan sinanmistir...

Eskiye Ait Ne Var İse Söküp Attım Yüreğimden; Yüreğimden Çıkarttım Onu Benim İçin Artık Sen Varsın Sen !

''Sevgili, seninle ben pergel gibiyiz. İki başımız var, bir bedenimiz. Ne kadar dönersem döneyim çevrende er geç başbaşa verecek değil miyiz?''

Dönme Dolap Değilim Ki Döneyim, Sadece Üzerini Çizerim Gidenlerin !

Artık öğretildim ki; kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış. Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış. Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış..

Bir akvaryumu yazmak akvaryumda yaşamaktan kolaydır. Bu yüzden her dize biraz eksik, her şiir biraz yalandır...

Biz aşkı meleklerden çaldık...Haram mal boğazımızda kaldı..

‎"Aklını kullanmaktan vazgeçmiş bir insanla tartışmaya çalışmak bir ölüye ilaç vermeye benzer!" -Thomas Paine

Geri