Günün sözü!!

Her sabah yeni bir gün doğarken,
Bir gün de eksilir ömürden;
Her şafak bir hırsız gibidir
Elinde bir fenerle gelen.

Kimseye Söyleyemem Derdimi; Derdim Bana Dert Ortağı Olur !

" Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan! Zîra gökgürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşatan... "

beni Güzel hatırla bunlar son satırlar .farzet ki bir rüzgârdim esip geçtim hayatından , yada bir yağmur sel oldum sokağına ...sonra toprak çekti suyu kaybolup gittim .belkide bir rüyaydim senin için uyandım ve ben bittim .beni güzel hatırla çünkü ben seni çok sevdim..

sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi, bilmez ki sorsun, bilse sorardı..

sadi

Aşkın Dili Yoktur, Yolu Yokuştur, Çilesi Çoktur,
Lakin;
Olgunlaştığında Yemesi Hoştur;

e2c64689f35a108c37c6b0418042e38d.jpg

Asla Büyük Konuşma ? Çünkü; Büyük Konuşanlar Genellikle Hüsrana Uğrayanlardır !

KaLBi Kırmak KoLaydır Asık OLmak KoLaydır Ama ne Tamir Etmek Nede Unutmak KoLay DeiL çOK zOrduR ...

İlişki durumunuzu değiştiricek birini değil, hayatınızı değiştiricek birini bulun...

İşin Kolayına Kaçanları Hiç Sevmem; Sevmem ! Baştan Savma İş Yapanları ...

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şartttır

Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.

(Bill Cosby)

Korkuların en büyüğü kaybetmek ya, En büYüK KoRkuMu gosTeRdİ BaNa.,.HaNi AsLa terKetMeM DeMişTi ya.,Yalanların en büYüĞü o OLdu bana...BiR guN ,ELbet biRguN DöNeR DİE beKlediM Ama boŞ...En büYüK HaYal KırıKLığım o oldu baNA...Biz sewdiK Mİ aDAM GBİ seWeRiz demişti yA,MeRak EdiYoRuM ADAM MI HALA ..!

Ey aşk öyle bir varlıksın ki, dünyanın tokları senin vuslatının açlarıdır.
ŞEMS-İ TEBRİZİ

Yüksek tepelerde hem yılana, hem kuşa rastlanır; birisi sürünerek, öteki uçarak yükselmiştir.

Nemi Öğrendm
Hayattan?İyice Tanımadan İnsana Bağlanmamayı.Beni Takmayanı Takmamayı
Verdiğim Değeri Haketmeyen İnsaları Silmeyi.gidene dur dememeyi Giden
Bensem Arkama Dönüp Bakmamayı.Gözyaşlarımn Değerli Olduğunu ve Onlara
Değmeyecek Kişiler İçin Harcamamayı.Bir Çift Tatlı Söze,Masum Gülücüğe
...Kanmamayı.Ben İzin Vermedi......kçe kimsenn beni üzemeyeceğini ve Herşeyden DeqerLi oLduqumu anladım.....

Geri