Günün sözü!!

tut ki bu bahar da diğer baharlar gibi bitsin..ne çıkar..

kaç bahar kaldıysa ömrümde benim o kadar umudum var..

İyi bir evliliğin iki şeye bağlı olduğunu sakın unutma: Birincisi doğru insanı bulmak, ikincisi doğru insan olmak......

Hayat Penceresinden Dünyaya Baktığınızda, Gördüklerinizden Sıkıldı İseniz Bakış Açınızı Değiştiriverin !

OLsun be aLDırma YARADAN YARDIR... Sanmaki zaLimin ettiği kârDır... MazLumun ahı indirir şâhı... HERŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR...

YUNUS EMRE

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter.
Mürşid-i Kamil ister isen Hazreti Kuran yeter.
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter.
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter
İbret almak ister isen ölüm yeter
Zengin olmak ister isen kanaat yeter
Bunlarda yetmez der isen nar-ı cehennem yeter

Herşeyin Bir Yeri Ve Zamanı Vardır, Sabreden Kazanır !

Gördünüz işte dağ başını hırsızlar almış, güneş ise Pensilvanya’dan doğdu doğacak...

Dostluk, mantar yemeği gibidir. Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı ancak yendikten sonra belli olur.

Kadın kapris yaptığı Konuştuğu sürece sorun yoktur.Bu çözüm aradığı ve umudu olduğunu gösterir.
Asıl sorun; Sustuğu zaman başlar...

‎''90 - 60 - 90 'ı herkes bilir, elbette ki vücut ölçüleri. Ama birde 200 - 70 - 60 var, Unutmayın bu da tabut ölçüleri..

Derdimden Anlamaz Ben O Yari Neyleyim !

Kulağıma "Dinle, dansetmeyi öğrendiğinde, dansederiz" dedi. Ve beni pistte bırakıp gitti. Kendimi çok kötü hisettim. Cumartesi gecesiydi ve ağlamıştım. Ve sonraki yıl dünya şampiyonuydum. --

"Johnny Vazquez -- Club Mayan'da 3 kez üst üste dünya şampiyonu oldu.."

"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise, bana komünist diyorlar."

SiLємιуσѕαη . k̸a̸r̸a̸l̸i̸y̸a̸c̸a̸k̸s̸ıı̸n

İyi bir insan olduğunuza sizi kim inandırdı?

yryengen3vc9ay6ti7wh8lajp7.gif

''Yüreğimiz Kan Ağlasada Yine

Boynumuzu

Büker Gideriz''...

Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız,ipin en sağLam yeri artık bu düğümdür.Ama her ipe dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür!!..

Hadis-i Şerif Bir kimse abdest aldığı zaman, kulağından,gözünden ellerinden ve ayaklarındanbütün günahları dökülür.Oturduğu zaman da günahları bağışlanmış olarak oturur.(Müsned-i Ahmet bin Hanbel.)

Geri