Günün sözü!!

Hayat bizi dört işlemle sınar: Gerçeklerle çarpar, Ayrılıklarla böler, İnsanlıktan çıkarır ve sonunda 'topla kendini' der ...

Beni Bir Ben Bilirin Bir De Beni Yaradan; Bana Bir Ben Lazımım Bir De Benim İçin Can Atan !

Derin sessizliğin içindeki çığlığım

O beni 'herhalde' sevmiş.? oysa ben Onu 'her halde' sevmiştim..!

Şehidin kanını hiçe sayanlardan UTANIYORUM!
Kanlı katili konuşturanlardan UTANIYORUM!
Kanlı katilin temsilcileriyle konuşanlardan UTANIYORUM!
Tükürdüğünü yalayanlardan UTANIYORUM!
Tükürdüğünü yalayanların tepemizde oturmasından UTANIYORUM!
Çifte sıfat kullanan, çifte kimliklerden UTANIYORUM!
Çifte kimliklerin koltuklara kurulmasından UTANIYORUM!
Açılım diye diye açılanlardan UTANIYORUM!
Vatanın bağrına hançer gibi saplananlardan UTANIYORUM!
Bağrımıza dayanmış hançerlerin söz sahibi olmasından UTANIYORUM!
Utanıyorum söz bulamamaktan, utanıyorum haykıramamaktan!...

Hayatta İken Atılan Her Yanlış Adımı Düzeltebilirsiniz; Oysa İnsan Ölünce Yaptıkları İle Baş Başa Kalır !

Hepimiz varoluşumuza bir anlam ararız.
Kundak ile kefen arasındaki şeyin adı ömürdür, hayat değil...
Hayatı biraz da kendimiz yaparız...

"Kardeşlerimi Allah yarattı; fakat dostlarımı ben buldum." Goethe

Öğrendik ki.. bir tek insanın bize ''iyi ki varsın'' demesi, var
olduğumuz için mutlu olmamızı sağlar..Öğrendik ki.. hayat şartları bizi
ne kadar ciddi görünmeye zorlasa da hepimiz çılgınlıklarımızı paylaşacak
birini arıyoruz..Öğrendik ki her yarayı saran zaman değil sevgidir..Öğrendik ki..Hayat zorludur ama biz daha zo...rluyuz.. Öğrendik ki...Birini ne kadar çok seversek hayat onubizden o kadar çabuk alıyor

Hiçbir şey insan kadar yükselemez ve onun kadar da alçalamaz

*OLSun iSTéRSin …

HaTTa oLSun diyé yapıLmaSı géRékéndén daha da fazLa üSTéLéRSin....AşkTıR ; déğéR véRiRSin, ödün véRiRSin, Sévgidén dé öTé Saygı göSTéRiRSin, oLmayacak kaç şéy vaRSa biR aRaya biLé géTiRiRSin…BakaRSın, né anLaTTığını anLayabiLmiş; né dé çözüm için bi’şéyLéR yapma gayRéTindé....İşTiR ; SabahLaRSın, “oLSun” diyé aiLéndén çaLdığın zamanı oRaya véRiRSin…DoSTTuR ; hayaTTa kimSéyi dinLémédiğin kadaR dinLéR, kéndiné ayıRmadığın onca şéyi O’na ayıRmaya çaLışıRSın…SonRa oLayın içindén kéndini çıkaRTıR şöyLé kaRşıdan yapTıkLaRına biR bakaRSın… BakaRSın ki héR şéy başLadığın gibi!OLmuyoRSa, oLmuyoRduR!

GönLün RahaT mı?

éLindén géLéni yapTın mı?

Ciddén oLmuyoRSa zoRLamayacakSın…

Yapmacık Gülücükler Saçmadım Etrafa. Önemserken Ne Kadar önemseniyorum Diye Düşünmedim. Insan Kıramadığım için Kalbimdeki Yaralara Bant Yetiştiremedim. Kendimi Beğenmişliğimden Değil de , GİDENE KAL DEMEYE ÇEKİNDİĞİMDEN GÖNDERDİM ÇOĞUNU , Fakat Herkesle Bir Gün Kesişece...ğimiz çizgiler Kaldı Bende,Silmeye çalıştım , Silemedim bu yuzd...en nefret ettıklerımı sakladım en DERİNLERIME...
arka arkaya güsel söz yazmak istemiorum amaa ... işte sözü kaybetmemek için yazıyorumm umarım kızmıyosunuzdur:S

Ümit, mutluluktan alınmış bir miktar borçtur.

Kapının anahtarı sende ise eğer önünde veya arkasın da durmuşsun ne fark eder.

Bir gün yaşlı bir kedi, kuyruğuyla oynayan küçük bir kediye sormuş:
"Neden kuyruğunu kovalıyorsun?"

Yavru kedi yanıt vermiş:
"Bir kedi için en güzel şeyin mutluluk, mutluluğun da kuyruğum olduğunu ögrendim. Bu nedenle onu kovalıyorum, yakaladığımda mutluluğa kavuşacağım."
...
Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş:
"Gençken ben de mutluluğun kuyruğum olduğuna karar vermiştim.
Ama şunu farkettim; ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor, ne zaman kendi yoluma gitsem hep peşimden geliyor."

işin ne?” diye soranlara

“benim işim insan tanımak ve bazı insanlardan özenle kaçmak” dediğimde, kendilerini hangi sınıfa koyduğumu merak eden insanların hastasıyım..

s.e

Geri