Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer bakmayı bilirsen gözlerin sana oyun etmez, dosdoğru görürsün. İçte saklı olanı, acıtanı kanatanı görürsün. O vakit anlarsın ki o dediğin sensin, seyrettiğin kendi bedenin, kendi suretin; ağladığın kendi acıların...
Kusura bakmayın arkadaşlar!" diyerek öksürdü yaşlı figüran. Sonra, cümleler birbirini kovaladı. “Ben hayatım boyunca dayak yedim, her dayak yeme sahnemde bir kahraman yaratıldı. Eğer dayak yiyenler kahraman olsaydı ben olurdum. İddiaya gir...erim ki bey baba! siz bile benim adımı bilemezsiniz. Ben adsız birisiyim. Bu millet dayak yiyeni, fakiri, soyulanı, tecavüze uğrayanı, öldürüleni ne zaman sevdi ve sahip çıktı? Bu millete bir kahraman lazım. Ezikliğini, yaralarını, haksızlıklarını koruyacak bir kahraman. Fikir, zikir, felsefe bu milletin umurunda değil. Bağırdığı için, dövdüğü için, sövdüğü için seviyorlar o bahsettiğiniz aktörü ki; artık onu Samuel ile Mesut Bey bile durduramaz. Ok yaydan çıktı artık. Adam kendini gerçekten kahraman sanıyor. Size yemin ederim ki; ilk yiyeceği meydan dayağından sonra arkasında tek bir kişi kalmayacaktır.
Tebeşirle çizilmiş bir sek sek oyunu kadar uçucu bir çizgisi var
hayatın... Farkında olmadan basıyorsun çizgiye... Kızıyorlar anında
"Yandın!" diye atılıyorsun oyun dışına...
Gün Doğmadan Neler Doğar Elbet Bilinmez;
Ey Gönlüm ! Her İşde Bir Hayr Vardır De; Vazgeç Ondan,
Görmüyormusun Ondan Sana Yar Olmas Gönlüm;
Sakın Mahzun Olma Hüzünlenme Gün Gelir Kadir Kıymet Bilen Çıkar Senin De Karşına Gönlüm ...
Hayatımdan
GidenLer, Bir Daha Geri GeLmeyi HayaL BiLe Etmeyin! Hayatıma Yeni
GirenLer Gitmeyi Düşünürseniz Hiç BekLemeyin! KaLıp Tanımaksa Amacınız
Durup İzLeyin! BaşkaLarından DegiL Beni Benden Ögrenin..! Ben;
AradikLarıma Sahip, Sahip OLdukLarımaysa Tutkunum..!
Kimseyi cepte sayma herkesi kalbine yakın tut
çünkü bir gün uyandığında şunu fark edebilirsin ki
sen taşları toplamakla meşgulken bir elmas kaybetmişsin...