Günün sözü!!

'' Yine iştimada Düşünce .. ''

Kadınlar ağlamak için bir erkeğin omzuna ihtiyaç duyarlar.
Ama başı dolu kadınlar, erkeğin omzuna ağır gelir.
Erkekler kadında kontrol edilebilir zekâ, kontrol edilebilir başarı, kontrol edilebilir yetenek ister.
Yani kadının sahip oldukları, erkeğin kontrolünü aşmaya başladığında ilişki biter...

Hayatta uc seyi sevdim.seni,kalbimi,umit etmeyi.seni sevdim sensin diye;kalbimi sevdim,seni sevdi diye;umit etmeyi sevdim,belki seversin diye...

Çaresiz kaldığım zamanlar gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim. Adam belki yüz kez vurur taşa. Ama değil kırmak, küçücük bi çatlak bile oluşturamaz. Sonra birden, yüzbirincide taş ikiye ayrılıverir. Işte o zaman anlarım ki taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir....

Hayatın Size Getirdikleri Mi ? Yoksa Sizden Aldıkları Mı ? Önemli !

Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması.
Ne kötüdür an kadar yakın, bir asır kadar uzak olması.
Ve bilir misin..? Ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması.
Ben deyip susması, sen deyip ağlamaklı kalması...

Başkaları için istediğin özgürlük , aslında kendin için istediğin özgürlüktür.

Bir Duruşu Olmalı İnsanın. Sokak Lambaları Gibi Dimdik. Işık Vermeli Dibine Ve Etrafına.. Yine De Ödün Vermemeli Mum Misali Kendinden. "Gurur" Sözcüğünü "Onur" ile Değiştirmeli Lügatından. Eğer Kuralları Hiçe Sayıp Kuralsız Yaşamaksa İdol, Bir Onurunu Birde Şapkasını Yanından Ayırmamalı İnsan.Koltuğunun Altına Onurunu, Başına Şapkasını Alıp "Eyvallah" Diyebilmeli. Kendisi Olmalı İnsan...

Bir erkeğin en tatlı yeri kafasının etidir . Milyonlarca kadın yanılıyor olamaz

Sevdanın hası sese gelmez söze de gelmez. Sessiz yaşanır..M.M

Çocukken altından geçenin dilekleri kabul olduğunu duymuş, ve ne zaman bir gökkuşağı görsem altından geçebilmek için var gücümle koşar dururdum; çocukluk işte! ...
Ne dileklerimin kabul olması için gökkuşağının altından gecebildim, nede olmayan , olmadı, olmayacak , duama amin demekten vazgecebildim; ben ümitsiz bir vakayım...

Arkadaşlık devamlıdır ve anlaşmaya bağlıdır.
Nasıl başladığını gösterebilir ve bozulursa bunun sebeplerini tahlil edebiliriz.
Aşka girmeyen şey ise tahlildir.

dünya umrumda değil
varsın desinler deli
sen yanımda yoksun ya...
sevmiyorum bu şehri.

''neyse ne, artık zamanlarındayız değil mi "artık mualla"?
bakışın fingirderken gözbebeğimin içine içine
tam belinden yakalarken hadiseyi
zorla güzellik değilse de zorbadır güzellik, :)
öğrenirken kaçışsız...
teslim olmadım da ben esir alındım sayarsın "artık!"
kelepçelendim lan sana !!
iki gözün bir dizi parmaklık.... :) ''

Yavuz Sultan Selim'den. . .
''Padişahı âlem olmak bir kuru kavga imiş Bir veliye bende olmak cümleden âlâ imiş''

Hiç sordun mu kendine acaba kimim diye , Önce kurban ol kızım formadaki renklere !

Geri