Günün sözü!!

Diyorsun Ki Dost Kalalım Sen İle; Benim Dostluğum Sana Ağır Gelir Kaldıramazsın Be Gülüm ...

''Bir kez gönül yıktın ise bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil''
Yunus EMRE. . .

Döndürmez Beni Senden Gelen Eziyet, Berekettir Bana Dosttan Gelen Zillet ...

Ömrümün özeti şu üç sözden ibarettir: Hamdım, piştim, yandım.
Mevlana

Gün Olur Devran Döner; Sende Ki Bu Gurur Beni Değil Seni Bulur; Kalırsın Tek Başına Be Gülüm !

Her insan mutlu olamaz,,Çünkü gereğinden fazla özler dünü, hakettiğinden fazla düşünür yarını ve hiç haketmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü,,Her insan mutlu olamaz,,Çünkü gereğinden fazla özler hayatından çıkanları, hakettiğinden daha büyük umutlarla bekler hayatına girenleri ve asla görmez yanıbaşındakileri,,

Her pamuk şeker yediğimde aynanın karşısına geçip dilimin pespembe olmasını seyrediyorum büyük bi hazla..Sonra sen geliyorsun aklıma.Acaba senin dilin ne renk oluyordu ? Benim ömrümü yedikten sonra..?

Acıma..! Acınacak Duruma düşersin..

Alma beni karşına, KAN karışır gözyaşına! Ben hayata tek geldim, tek giderim! Bu dünyada bi Allah'ı bi kendimi bilirim... Zamanında sevdiklerimi gerekirse tek tek silerim!. Bu hayat benim istediğim gibi yaşarım! Değer vereni hayatıma sokar, vermeyenin hayatına hüzün sokarım.. Bugün ağlar yarın susarım.. Gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım...

tren0ng.gif

Benim olmazsan
Bil ki başkasının da değilsin
Seni bu kadar isteyecek yürek kimde var
Ulaşılmazlığın olduğu halde
Bir tek cümlen için
Zamanlarını maziye gömen kim var
Aşkın son durağı bu
Sevilememekten
Bende sevemez oldum
Artık durmanın zamanı
Aşkının yorgunluğunu çıkartmak gerek
Ve öylesine gezen
Duygusuz bir adam olarak yaşamak var

Bende Olanı Görebilseydin Keşke; Keşke Göz İle Değil Gönül İle Görebilseydin Sende ...

Bilmeyen ve bilmediğini bilen, çocuktur.

Ona öğretin.

Bilen ve bilmediğini bilmeyen, uykudadır.

Onu uyandırın.

Bilmeyen ve bilmediğini bilen, aptaldır.

Ondan sakının.

Bilen ve bildiğini bilen, liderdir.

Onu izleyin.

Kursağımda düğümlenir laflar sana içimi açmak istedikçe...

Geri