FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

ya ben format atarken sorun çıktı ''kur bilgisayarınızda her hangi bir sabit disk bulunamadı'' diyiyor
ama başka format cd si takıyorum onda oluyor. bu konuda bana yardım edermisimniz. şimdiden teşekürler........

indiriyorum inş güzeldir emeğin için tşk ler

Bu XP için amma çok modifiyeli paylaşım oldu. Hangi birini kuracağımızı hangisini hangisiyle karşılaştıracağımız karıştırdık. En iyisi arkadaşlar herkes kendi yapsın bu modifiyeleri :D

Yinede paylaşım için teşekkürler.

ustam teşekürlerde kurulumu hakkında kısa bi açıklamaya gerek var mı yoksa herşey yine bildiğimiz gibi mi_?

ustam teşekürler aldım yükledim kullanıyorum bu kadar olur diyorum başka bir şey demiyorum (Teşekürler):biggrin:biggrin:biggrin:durdurun:durdurun

ben pek anlamıyorum bu işlerden arkadaşlar. indirdiklerimi açtıktan sonra nero kullanarak cdye nasıl yazdırayım bunları? sonra o cdyi nasıl kullanacağım?
birde lisans problemi falan olmaz sanırım...

hemen indirip kurmak istiyorum umarım dediğinz kadar vardır artık sıkıldım saçmalarından!

Fiestadan alinti gißi duruyor yapan arkadas keşke kendi Düşüncelerini yansitsaydi. Önüne geLen artik Modifiye yapiyor Xp'ye :goz:

emegine sagLiK

Known sen her şeye burnunu sokmasan olmaz dimi sanane elin xp sinden ben çok memnun oldum konuştuğun kelimelere biraz dikkat et.Rütbe yaptım diye havalanma bana.

Emeğine sağlık mükemmelsin

arkadaşlar yardım eder misiniz?
Cd den önyükleme için bir tuşa basın yazısı çıktığında klavye çalışmıyor :)
basıyorum basıyorum anlamıyor bir türlü... nasıl çözerim bu sorunu?

yüklemek isteyen arkadaşların dikkatine winap ı kurmayın solucan bulaştırılmış

güzel bi çalışma olmuş. rapid'e premium kullanıcılar için tek link koyabilirsen ii olur.

eline sağlık arkadasım

Teşekkürler mükemmel olmuş gerçekten indirdim fakat resimli anlatım yaptığınız kısımda freshxp iso dosyası olarak görünüyor ancak bende rar dosyası şeklinde bir sorun olmaz sanırım tekrar teşekkürler.

Geri