Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)
ya ben format atarken sorun çıktı ''kur bilgisayarınızda her hangi bir sabit disk bulunamadı'' diyiyor
ama başka format cd si takıyorum onda oluyor. bu konuda bana yardım edermisimniz. şimdiden teşekürler........
Bu XP için amma çok modifiyeli paylaşım oldu. Hangi birini kuracağımızı hangisini hangisiyle karşılaştıracağımız karıştırdık. En iyisi arkadaşlar herkes kendi yapsın bu modifiyeleri
ben pek anlamıyorum bu işlerden arkadaşlar. indirdiklerimi açtıktan sonra nero kullanarak cdye nasıl yazdırayım bunları? sonra o cdyi nasıl kullanacağım?
birde lisans problemi falan olmaz sanırım...
Known sen her şeye burnunu sokmasan olmaz dimi sanane elin xp sinden ben çok memnun oldum konuştuğun kelimelere biraz dikkat et.Rütbe yaptım diye havalanma bana.
arkadaşlar yardım eder misiniz?
Cd den önyükleme için bir tuşa basın yazısı çıktığında klavye çalışmıyor
basıyorum basıyorum anlamıyor bir türlü... nasıl çözerim bu sorunu?
Teşekkürler mükemmel olmuş gerçekten indirdim fakat resimli anlatım yaptığınız kısımda freshxp iso dosyası olarak görünüyor ancak bende rar dosyası şeklinde bir sorun olmaz sanırım tekrar teşekkürler.