FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

Teşekkür ederiz ^^ Ben de deniyeceğim. Laptopuma kurarsam uyumsuzluk göstermez değil mi?

Elline sağlık ^^

denemek lazım umarım yazdıgın gibi ii dir ...

Emegine Saglık...

bende iyi bir xp ariyordum cok tesekkurler nedim ...

Arkadaslar ben indirdim fakat labtopa kuramiyorum boot ekrani acmiyor cd yi bir problemde yok ama anlayamadim labtop icin uygun degil mi bu xp ?????

ellerine sağlık üstad nediyelim sizlerle gurur duyuyoruz

yorumlar çok iyi :) bende indirip deniycem, teşekkürler :)

arkadaşlar yaklaşık 2ayın üzerinde laptop ta bunu kullanıyom kesinlikle mükemmel performansı var modifiyeler içinde en iyisi bu bence teşekkürler tekrar

Toshiba laptopa kurdum, driverlerin çoğunu tanımadı, kendim yükledim. Herşey çalışıyordu, programları da yüklemeye başladım ki, her açılışta bir ayarı değişiyor. ses çalışıyordu, çalışmaz oldu, güç bela tekrar çalıştırdım, kablosuz bağlanıyordu, şimdi de o gitti. Açılışta da 4-5 dk bekletiyor beni????
Bazı arkadaşlarda problem olmamış, ama laptopta çok problem. Bir de PC ye kurmayı deneyeceğim bakalım. İnşalllah olur.

Sisteme NOD32 kurmaya çalıştığımda Mavi ekran hatası verdi kardeş.
sistemim
Core 2 duo - 2gb ram - 512 ekran - asus Anakart

çok teşeekür ederim partları indirdim ama rar dan iso olarak değil normal dosya halinde çıktı ne yapmam gerekiyor acaba ?

Doatum çok teşekkürler ya çok işime yaradı sağolasın paylaşım için:))

İndirdim cdye yazdım,kurmak için psye taktım ama eksik dosya bulundu diyor,tekrar yazdırdım sorun bendedir diye bu seferde değişik sorunlar çıkardı,yani kurulmadı bile...

toshiba a350-22z de kurulum hatası veriyor mavi ekran hatası var

eline saglık arkadasım süper paylasım indiriyorum

beyler ben bunu indirdim arkadasın anlattıgı gibi dvdye yazdım ancak formatı başlattım ilk gelen mavi windows kur ekranı bitti siyah bi ekran geldi boş bi süre sonra cd yi görmüo f3 e basıp cıkıo die ekran gelio tekrardan dvd ye yazdım gene aynı sorun oldu dedim acaba pc demi sorun var başka bi xp cd sini taktım onda hiç bi sorun olmuyor bana bi yardım ederseniz cok sevinirim . :)

:ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask:

ARADIGIM ŞEY İŞTE TAMDA BU...FORMATI ATTIM VE ŞUAN KULLANIYORUM.BİLGİSAYAR İNANILMAZ HIZLI.HİÇ KASILMA YOK.ELLERİNE SAGLIK ARKADAŞIM.

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

bu sistemde msn açıldıktan 5 saniye sonra kendini kapatıyor 2 pc ye kurdum gene aynı yardım lütwen

Geri