FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

arkadaşlar kablosuz olayını nasıl hallettiniz lütfen yardım sayın morning sayın nedimburak nerdesiniz??

merhabalar kurdum denedim adslsiz uçak bi xp şiddetle tavsiye edilir.ama tek port olan asus marka dandirik modem sayesinde(tanıttıgım halde) login pasword girilecek kısımı yogun aramama ragmen bulamadıgım için eski xp ye döndüm.(agır ve yavaş) bu fresh xp yi yapan arkadaş modem konusunda yardımcı olursa sevinirim başarılarınızın devamını dilerim.

herşey güzel indir dim 2 gün ugrastım ama Cd ye kaydedemedim doğrulamada hata veriyor ne yapmam lazım...bide rar ın için den cıkarn proylamı yazdırcaz illa baskasıyla olmaz mı
CD'de,cd yazıcıda ya da yazdırdığınız pcde bir sorun vardır.
Ya da CD'ye son hız yazdırıyorsanız ondandır.
CD'nin kapasitesini dolduracak büyüklükte dosyalar cdye hızlı yazdırılırsa sorun oluşuyor.
Başka programla da olur.Ama isoyu rar zannedip çıkaranlar için koydum o programı.

şididen indirilmiyo sorun var errror diyo

şidi nedir? Hiç bir şey anlamadım.

merhabalar kurdum denedim adslsiz uçak bi xp şiddetle tavsiye edilir.ama tek port olan asus marka dandirik modem sayesinde(tanıttıgım halde) login pasword girilecek kısımı yogun aramama ragmen bulamadıgım için eski xp ye döndüm.(agır ve yavaş) bu fresh xp yi yapan arkadaş modem konusunda yardımcı olursa sevinirim başarılarınızın devamını dilerim.
Nasıl yani? Benim bildiğim web sayfasından modemin ipsine girilir modemin kullanıcı adı ve şifresi oraya yazılır.
Eski XP'de nerede olduğunu gösteren bir ekran görüntüsü koyarsanız belki daha iyi yardım edebilirim.
arkadaşlar kablosuz olayını nasıl hallettiniz lütfen yardım sayın morning sayın nedimburak nerdesiniz??

Hizmetlerden (Bilgisayarım sağ tıkta var) Kablosuz sıfır yapılandırmayı açın ve başlangıcını otomatik yapın.

valla hacım 10 pc de denedim cd ye yazıdramadım..yazdıurdıysamda calışmadı...anlamadım bi yardımcı olun pc den konusalım anlatın sunu

arkadaşlar uzun ugrasım sonucu kurdum ve deniyorum kurulum ve tasarım süper ancak...İnternet Çok yavasladı...Bu sorunu nasıl çözeceğim...2 054 internet kullanıyorum ...normal xp de hızlı bunu kurun ca yavaslıyo...neden sizce...

ayrı ayrı 5 cdye yazdım ama hiç biri çalışmadı

arkadaşlar uzun ugrasım sonucu kurdum ve deniyorum kurulum ve tasarım süper ancak...İnternet Çok yavasladı...Bu sorunu nasıl çözeceğim...2 054 internet kullanıyorum ...normal xp de hızlı bunu kurun ca yavaslıyo...neden sizce...

valla hocam kendi bilgisayarımda da 1024 lük kullanmaktayım sorunsuz.çalışan programları kontrol etmeni öneririm.

arkadaşı memeğine sağlık ama lap toplarda hata veriyor neden kuaramadım

arkadaşş ben indiriyorum şuan Eger bi sorun olmazsa COk saol :) böyle bi konu açdiğin için

hacı renginde hayır Yok Kı kendısınde Olsun Bu tür programlar Öyle cogaldıkı program demıyımde Mıllet benı cahıl Sanmasın :D bu tür işletim lere entegre edılmıs Okadar sey VArkı 7 Bılı xp döşemişler ıste full 7 dıe pıyasaya Sürenlerı BılIyorum Kandırmaca DemIYorum Sadece Greksız BuLuyorum yada Bana Öyle GelIyor Emege saygı Her zaman da :p Kulandın mı dıe sormak ıstıyorum yanlıs Bılgı Verırsen Yardım alaagın YErde Yanlıs Bılgı Alırsın örenmeden Örtilmez Hıc Bır ıs tşkler

teşekürler güzel bi çalışma olmuş ben indirdim cd de hazırladım bugün yarın formatlarım pc me

herşey iyi güzel. yükledim güzel çalışma.

bilgisayara airties wus 300 aygıtının driverini flan yüklüyorum.

"Windows bu kablosuz bağlantıyı yapılandıramıyor " diyor nedeni nedir cok acil yardıma ihtiyacım var...

her türlü yolu denedim fakat olmyr...olmuyor...
önceden denemiştim ve çalışyordu önceki sp2 sistemde

hacı renginde hayır Yok Kı kendısınde Olsun Bu tür programlar Öyle cogaldıkı program demıyımde Mıllet benı cahıl Sanmasın :D bu tür işletim lere entegre edılmıs Okadar sey VArkı 7 Bılı xp döşemişler ıste full 7 dıe pıyasaya Sürenlerı BılIyorum Kandırmaca DemIYorum Sadece Greksız BuLuyorum yada Bana Öyle GelIyor Emege saygı Her zaman da :p Kulandın mı dıe sormak ıstıyorum yanlıs Bılgı Verırsen Yardım alaagın YErde Yanlıs Bılgı Alırsın örenmeden Örtilmez Hıc Bır ıs tşkler

Öyle bir mesaj yazmışın ki ne dediğin belli değil.
Ben bu işlerle 1 yıldır uğraşıyorum.
Evet hala mükemmel bilmiyorum ama senin tabir ettiğin kadar bilgisiz de değiliz.
Yorum yaparken dikkat et... Karşındakinin kim olduğunu bilemezsin ;)

herşey iyi güzel. yükledim güzel çalışma.

bilgisayara airties wus 300 aygıtının driverini flan yüklüyorum.

"Windows bu kablosuz bağlantıyı yapılandıramıyor " diyor nedeni nedir cok acil yardıma ihtiyacım var...

her türlü yolu denedim fakat olmyr...olmuyor...
önceden denemiştim ve çalışyordu önceki sp2 sistemde

Bilgisayarım sağ tık > hizmetlerden kablosuz sıfır yapılandırmayı özelliklerden aç.

Fiestadan alinti gißi duruyor yapan arkadas keşke kendi Düşüncelerini yansitsaydi. Önüne geLen artik Modifiye yapiyor Xp'ye :goz:

emegine sagLiK

Kesinlikle katılıyorum abi artık hepsi birbirinin kopyası olmaya başladı :(

Bilgisayarım sağ tık > hizmetlerden kablosuz sıfır yapılandırmayı özelliklerden aç.[/QUOTE' Alıntı:
yahu eline sağlık vallahi tamda gidip bi sp2 cd si bulmuş format kayacaktım yeniden ...harika oldu şimdi eline emeğeine sağlık.....

teşekkürler ama yazıcı bağlamak gerekince problem olmuyormu

serial gerekmiyormu teşekkürler

Geri