FatalError
New member
b@i@c@i' Alıntı:Fatal =değişilmessin Valla Saol Tombişim![]()
tabiki beni numune yolladılar zate
b@i@c@i' Alıntı:Fatal =değişilmessin Valla Saol Tombişim![]()
eheh komik sey ... Kızıl a sorsana isa kacta cıktı dıye nıck asılı kalmıstır ben 2 ye gelmeden cıktım... Kızılda log lar war sıkma canını soRcaım bısey olursa da sOrarımb@i@c@i' Alıntı:Isa Hayrola Asili Kaldin Merak Ettiğin Bşy Varsa Buyur Sor![]()
mod adayı arkadaş zaman aşımından habersiziSpiYonCu' Alıntı:eheh komik sey ... Kızıl a sorsana isa kacta cıktı dıye nıck asılı kalmıstır ben 2 ye gelmeden cıktım... Kızılda log lar war sıkma canını soRcaım bısey olursa da sOrarımama cewabını alabiilrmiyim bilmioRUm
:sigara:
MAJESTE' Alıntı:Öncelikle tek tek herkesin yazdıklarını okudum bu ne saçmalık bu ne seviyesizlik herkes birbirine ne zamandır böyle sagısızca konuşuyor. Açılan bir konu var ve görüş bekleyen bir insan o insanı beyenmeye bilirsiniz ama asla hakir görmeye hakkınız yok hakir görenler öncelikle aynaya baksınlar burda kimin kim olduğunu kimse bilemez herkes kendine bakmalıdır biri yazmış orda bana yazma oke filan die konuyu açan kim görüş bekleyen kim ? neden cevap hakkı yok neden yazmasın sana biri çıkmış sen şölesin bölesin sana ne kardeşim işine bak sen beyenmiyorsan - verirsin çıkarsın şunu herkes bence kafasına soksun BU FORUMDA HERKES ÖZGÜR herkes görev başvurusu yapabilir yönetim değerlendirir konu kapanır. He bişi daha erkek arkadaşlar saolsunlar gelen bayanlarla böyle seviyesizce konuşmaya devam ederse ki öle gidio biz bize kalıcaz forumda ben bayanlar haklıdır her zaman demiyorum ama biraz daha dikkat edelim laflarımıza teşk ler
görüşüme gelince sonuna kadar destek her zaman arkandayım kardeşim asistan mod olursun denenirsin yönetim uygun görürse veya olmazsın bu kadar basit ama olmazsan da canın saolsun buda senin güzelliğindir..
Dark_Angel' Alıntı:Forum Kuralları..! 2 nci Madde..!
2-Hackhell forumuna atılan mesajlara gereksiz cevap veren, konuyu dağıtan, "cıvıklaştıran" ve ortamı seviyesizleştiren üyelerin mesajları silinecek ve uyarılacak ,gerekirse üye yasaklanacaktır.
Dark_Angel' Alıntı:bazılarınız sanırım bu işi cok küçümsüyor, hackhell'in yönetici statusunde olan çoğu kişi paylasımları yanı sıra yaşları,olgunlukları,duruşları göz önunde bulundurularak seçildi hep. bu sıtede yönetici statusunde olan hemen herkes (özellikle admin ve smod statusundekı yonetıcıler) zaten daha önce yöneticilik vasfını senelerce icra etmiş ve isim olarak tanınan ve yaptıkları bilinen kişilerdir. Burası forum konseptınde olan bınlerce sıteden farklı sekılde yönetiliyor ama bunu hala içinizde farkedemeyenler var. Hackhell bir oyun bahçesi sizlerde bir çocuk değilsiniz bu sitede yönetimin görevini aldığı kişiler tekrar yönetimce kabul edildiği takdirde tekrar geri dönebilirler ancak canı sıkılınca yada birileri ile problemi olunca ben yöneticiliğimin alınmasını istiyorum diyerek bazı şeylerin yatışmasını birşeylerden kaçarak unutturma çabasında olanlar,hackhell da nasıl olsa benim yerim bakidir biraz gidiyimde yokluğumu anlasınlar mantığını güdenler ağzıyla kuş tutsalar bile hackhell da bıraktıkları yere gelmeleri söz konusu olmayacaktır. (istisnaların kaideyi bozmayacağını unutmayın..) Hackhell benle yada bensiz, herhangi birinizle yada herhangi birinizsiz herzaman ayakta olucaktır, yeri geldiğinde kimlerden vazgectik hackhell in huzuru için unutmayın o yuzden ne yaparsanız kendinize yaparsınız hackhell a değil. umarım suan görev yapan tüm yöneticilerde okur bu yazdıklarımı...
Aynen. -1By CaPTaiN' Alıntı:Ciddiyet Eksikliği -1