Flash Hakkındaki Soru Ve Sorunlarınız [istekler için min. 250 Mesaj]

hocam motion lar shape ler hepsi tmm da as nasıl ögrenecez bunun bi yolu yokmu ögrenen nasıl ögreniyor bi cevap yazsan 5 tane yere açtım konuyu kimseden tık yok :D

actionscrpti öğrenmek pek kolay bi iş deil açıkçası ben sana Actionscript 2.0 için bi döküman gönderdim pm ine onu incele işine yarayacaktır umarım...

öncelikle sağol teşekkür ederim kolay değil de

o neden yaww c yi biliyorum o kadar iyi değil ama if while döngüleri tmm

yani faydası olmazmı bakıyorum kodlara bi yere kadar tmm anlıyom bir yerde bi takılıyom gerisi yok işte

aslın da biri olsa soracak 2 haftada as yazarım bide bu yeni çıktı ıvideo diyolar ekranda adam veya

kadın konuşma yapıyor bunun mantığı nedir alphalarıylamı oynanıyor bi bilgin varmı

Arkadaşlar,

Bana ;

- .gif kaydetme özelliği
- hazır yazı efektleri
- kullanımı kolay

Flash programı tavsiye edermisiniz ?
SWF text kullandım ama pek tatmin etmedi.

Tavsiyelerinizi bekliyorum : )

öncelikle sağol teşekkür ederim kolay değil de

o neden yaww c yi biliyorum o kadar iyi değil ama if while döngüleri tmm

yani faydası olmazmı bakıyorum kodlara bi yere kadar tmm anlıyom bir yerde bi takılıyom gerisi yok işte

aslın da biri olsa soracak 2 haftada as yazarım bide bu yeni çıktı ıvideo diyolar ekranda adam veya

kadın konuşma yapıyor bunun mantığı nedir alphalarıylamı oynanıyor bi bilgin varmı

valla C bilmen biraz iyi en azından ufak tefek temel şeyleri bildiğinde biraz anlarsın ama bazı animasyon üzerine olan kodlar var onlarıda verdiğim kaynaktan ne işe yaradığını öğrenebilirsin açıkçası as çok iyi bildiğimi söyleyemem tam as 2.0 ı biraz öğrenmişken 3.0 çıkardılar... ikinciye gelince pek bilgim yok aslındad dediğin olayı pek görmedim biraz raştırırım olayı öğrenmeye çalışırım eğer yapabilirsem bi tutorial yada hazır tutorialler bulup eklerim....

Arkadaşlar,

Bana ;

- .gif kaydetme özelliği
- hazır yazı efektleri
- kullanımı kolay

Flash programı tavsiye edermisiniz ?
SWF text kullandım ama pek tatmin etmedi.

Tavsiyelerinizi bekliyorum : )

aşağıdaki sayfayı ziyaret et işine yara bişiler blursun

http://www.programlar1.com/indir/swf hareketli resim yapma,

Merhaba. Bi Sorum Olucak.
Elimde bitane Flash Template varda Bunun sayfalarını düzenlemek istiyorum İlk sayfayı görebiliyorum diğerlerini göremiyorum. Hakkımda İletişim Sayfalarına Nerden Ulaşılıyor?

Resim ile anlatıyım;

2iihlpt.jpg

Şimdi flashı oynatınca böyle gösteriyor sayfaları

2rmlibr.jpg

flash cs3 ile açtığımda ise sadece İlk sayfa görülüyor hakkımda iletişim gibi sayfaları göremiyorum...

Onları nereden düzenleyebilirim?

kütüphane açık bi resimkoysaydın daha kesinbi bilgi verebilirdim ama neyse siteyi yapan nasıl yaptı bilmiyorum birçok seçenek var hepsini sayacağım sen biraz karıştır bulursun.

1.si animasyon tekniğiyle yapmıştır ana sahnenin ilerki ftamlerinde diğer sayfalar olabilir.
2.si movie clip ile yapmıştır bilgilerin girildiği yer bir movie cliptir sayfalara yerleştirmiştir.
3.sü actionscript ve movie cliple yapmıştır bunda ana sahnede anasayfayı düzenlediğin movieclibin ilerki framlerinde diğer sayfalar olabilir...
4.sü dışardan veri aktarımı ile yapılmış olabilir. yani swf ve fla uzantılı dosya dışında aynı dizinde xml yada txt uzantılı dosyalar varsa veri girişi ordan yapılıyo olabilir..

bunlar seçenekler birinden biri işini görür yapamazsan eğer profilimde msn var eklersin. yardımcı olmaya çalışırm

kütüphane açık bi resimkoysaydın daha kesinbi bilgi verebilirdim ama neyse siteyi yapan nasıl yaptı bilmiyorum birçok seçenek var hepsini sayacağım sen biraz karıştır bulursun.

1.si animasyon tekniğiyle yapmıştır ana sahnenin ilerki ftamlerinde diğer sayfalar olabilir.
2.si movie clip ile yapmıştır bilgilerin girildiği yer bir movie cliptir sayfalara yerleştirmiştir.
3.sü actionscript ve movie cliple yapmıştır bunda ana sahnede anasayfayı düzenlediğin movieclibin ilerki framlerinde diğer sayfalar olabilir...
4.sü dışardan veri aktarımı ile yapılmış olabilir. yani swf ve fla uzantılı dosya dışında aynı dizinde xml yada txt uzantılı dosyalar varsa veri girişi ordan yapılıyo olabilir..

bunlar seçenekler birinden biri işini görür yapamazsan eğer profilimde msn var eklersin. yardımcı olmaya çalışırm

Flashın İleriki Sayfalarında Yok Ona Baktımda Diğerlerinden de Pek Anlamıyorum... Ben Seni Ekliyim..

sorununu hallettik.. yine problem olursa yardımcı olmaya çalışırım

arkadaşlar meraba flashta 6-7 resimlik bir slayt gösterisi yapmak istiyorum internet siteme koyacaım yardımcı olursanız çok memnun olurum şimiden teşekkür ederim herkeze

formatına göre düzenleyebilirsin tabiki

.flv uzantılıları FLASH ile
.html, .asp, .php uzantılıları DREAMWEAVER ile
.psd, .jpg, .gif uzantılılarıda PHOTOSHOP ile düzenleyebilirsin...

.swf uzantılıları önce .flw uzantısına çevirip sonra düzenleyebilirisn...

peki mesala flashı düzenledim sonra istediğim gibi oldu diyekim bunu internete flash olarak komple yollayabilirim dimi illede flash olacak diye birşey yok.

bide flash dosyalarının uzanısı flw değilde fla düzenleyebilirim dimi flashta

flashı bir html içine aktardıktan sonra rahatlıkla internete aktarabilirsin... bunun içinde bir not defteri açıp içine aşağıdaki kodları girip ".html" uzantılı olarak kaydetmen gerekir...

Kod:
<html><head><title>[COLOR="Navy"]Flash Çalışmasının Web'e Aktarılması...[/COLOR]</title></head>
<body bgcolor="[COLOR="Red"]#EEEEEE[/COLOR]">
<center><embed src="[COLOR="SeaGreen"]Split_web_page.swf[/COLOR]" [COLOR="Yellow"]width="600" height="700"[/COLOR]></embed>
</center>
</body></html>

Mavi ile yazdığım tarayıcının tepesinde çıkan yazı...
Kırmızı ile yazdığım kod arkaplan renk kodu...
Yeşil ile yazdığım movie olarak export ettiğin flashın tam adı (türkçe karakter kullanmamalısın...)
Sarı ile işaretlediğim alanda flash çalışmanın boyutları...

kardeş bana adobe flash cs3 lazım baktım ama forumda bulamadım bana yardım edermisin

as2 de dışardan çağırılan bir resim veya swf için preloader nasıl yapabilirim? mesela küçük resime tıklandığında büyük resimin çıkacağı yerde yukleniyor yüzdesi yazacak yuklenince geçiş animasyonum oynayacak ve resim gorunecek. şimdiden teşekkürler..

as2 de dışardan çağırılan bir resim veya swf için preloader nasıl yapabilirim? mesela küçük resime tıklandığında büyük resimin çıkacağı yerde yukleniyor yüzdesi yazacak yuklenince geçiş animasyonum oynayacak ve resim gorunecek. şimdiden teşekkürler..

Uzun bi zamandan dolayı şahsi işlerimden dolayı foruma giremiyorum... Biraz Geç Olcak ama kusura bakmayın...

bunun için nasıl bişi yaptığını bilmem gerekiyor başka bi swf ye mi geicen As ile resmimi açıcan yada movie clibemi gönderecen bunları bilmeden yardımcı olamam tam olarak nerede kullanmak istediğine bağlı

link problem

selam arkadaslar.. ben bi flash intro yaptim.. as3 de... skip intro butonuna tiklayinca index2.html-nin acilmasini istiyorum... lutfen yardim edin

flash hakkındaki sorunlarınız sorularınız ilgili başlıkla birleştirildi ...

Geri