Fenerbahçe Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

http://www.hackhell.com/fenerbahce/636739-fb-1-3-kpasa-tsl-14-hafta-tek-baslik-5.html

bjk lıler fb bolumune fb lılerde bjk bolumune buna bır cozum getırılebılırmı?afedersınız ama mantıklı bır cozum soleyın cunkı ben 2006 dan berı fb bolumunde yorum yazıyorum hıc bole ılgı cekıcı yorumlar gormedım cunkı yarın obur gun bjk yenılır amanallahh..benımde soz hakkım varsa bıleyım ....ben dahada arkadasların yorumlarına cevap yazmıcam ..yazarsam bırdaha gırmem bu foruma cunkı...
lütfen biraz saygılı davranalım...

Tmmdır, Monarşi Sende Biraz Sakin OL, SinirLisin Ama Fener'de Dün GS Gibi Top Oynamadı, Bu Kadar SinirLenmeye Gerek Yok, Neyse MesajLarın Bir Kısmı SiLinmiştir, Sıradaki...

aksıne sınırlı degılım ...ben bır cozum getırılsın ıstıyorum adam apacık yazmıs agızına ne gelıosa macla ılgılı yorum yazılıosa yazar ceker gıder bırı cıkmıs sız dun gs bolumune yazdınız bızde yazarız dıyor bırıde sole bole yazmıs ben anlamadım yanı ...herkez herkezın bolumune yazabılır zaten ama yorumunda adabı vardır ben bjk fb yı yendıgınde gıttım tebrık ettım bjkyi artık yenılgıden sonrakı saldırılarında bı lımıtı olmalı dıye dusunuyorum ...mac yorumu ayrı sataşma ayrıdır artık bıtsın dıyorum ...tabı duvarlara anlatıoruz...ben ne kadarda desem yapan yapacakdır ılgın ıcın tskrler...

HakLısın, Sataşmaya Varan YorumLar Var, Gereken UyarıLarı Yapıyoruz Bizde, Eğer Bu Tarz YorumLarda Her Üyeyi Direk BanLatsak Sitede Adam KaLmaz, Bırak Bu BöLümü En Başta Siyasette, GünceLde Adam KaLmaz, Gibi Gibi, Demek İstediğim Ayrıca Şu, Dün GaLatasaray Oyun Oynamadı DöküLdü, Bugün Fenerbahçe, Sen Kızıyorsun Ama, TakımLarın Umrunda DeğiL, Orada YeniLiyor, Direnç Göstermiyor, Rakip Taraftar Konuşur, OnLara TakıLmamakta Lazım Bazı DurumLarda Bunu Demek İstiyorum, Senin Takımın Çıkar Takır Takır Topunu Oynar, Dersin Ki Bu Rakip TaraftarLar Masus YapıyorLar, Benim Takımım İyi Oynuyor, İşLeri GüçLeri ÇirkefLik DiyebiLirsin Ama Takım Zaten Top Oynamıyorsa, O Zamanda Rakip TaraftarLara Kızmanın Da Bir AnLamı, Bir Esprisi KaLmıyor, Demek İstediğim Bu...

Rica Ederim...

KeyifLi ForumLar...

Konuyu UzatmayaLım, Herşeyi Tadında Bırakmak Lazım, Şikayet BöLümüne Şikayetinizi BeLirtirsiniz, Şikayetiniz MakuLse Gereken YapıLır, HataLı MesajLar SiLinir, GerekLi KişiLer Ceza ALır, Şikayete BiLdirmediğiniz HususLarda Burada Ahkam Kesmeyin... Konu Uzamaya Devam Ederse Ceza UyguLanacaktır, BiLgiLerinize...

Geri