Fenerbahçe Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

Hangimizin konuyu daha önce açtığına bakıp ona göre kapatın lütfen :)

Ne olmuş buraya gene yaa.

Ne kadar gereksiz adam varsa doluşmuş gene.

Gese berabere kadığına çok sevinmesin geçen seneki gibi bi mallıkla 2 dk. maç verebilirler gene.

Herkes kendi çöplüğüne.

Montano sana gelince.

Fenerlilerin bi lafı vardır.Yunanda olursun Fransızda senin sorunun tohumunda diye.

Ne demek istediğimide anlamışsındır umarım.

Daha ağır lafları yemek isteyen çıkmasın burdan
.

Bu arkadaşın sağlık problemleri beni ilgilendirmiyoo ama karşısındaki insana hakaret ve iğrenç yorumlar yapmasına seyirci kalamam gereken ne ise yapılsın burası forum sitesi hakaret sitesi değil.

Bu arkadaşın sağlık problemleri beni ilgilendirmiyoo ama karşısındaki insana hakaret ve iğrenç yorumlar yapmasına seyirci kalamam gereken ne ise yapılsın burası forum sitesi hakaret sitesi değil.

Ağalık sistemimi işliyor burda eleman yazmış daha ağır laflar yemek isteyen varsa burda kalsın.yöneticileri ve herkese karşı bu tutumunu devam ettiren arkadaşın yaptıkları bir değil bini aştı.Dur diyecek bir yönetici yokmu Allah Aşkına....

Ağalık sistemimi işliyor burda eleman yazmış daha ağır laflar yemek isteyen varsa burda kalsın.yöneticileri ve herkese karşı bu tutumunu devam ettiren arkadaşın yaptıkları bir değil bini aştı.Dur diyecek bir yönetici yokmu Allah Aşkına....

sen de yorumLarına dikkat et Montano,Fenerbahçe'yi avrupada destekLemek zorunda değiLsin ama HackHeLL'de destekLemediğini F.Bahçe böLümünde beLLi edemezsin..
DeLLyoqLan'a geLince banLanmaktan ve uyarıLmaktan asLında forum kuraLLarını en iyi ikiniz biLiyorsunuz ancak işinize geLmiyor..
Herkes kendine çeki düzen versin..

O zaman söylersin insan gibi yorum yapsın.

Gelip sataşıp lafı yedikten sonra buraya şikayet yazmasın.

Bide biz suçlu oluyoruz arkasından.

Zorla laf söylettiriyosunuz insana sonrada suçluyosunuz karşınızdakini

sen de yorumLarına dikkat et Montano,Fenerbahçe'yi avrupada destekLemek zorunda değiLsin ama HackHeLL'de destekLemediğini F.Bahçe böLümünde beLLi edemezsin..
DeLLyoqLan'a geLince banLanmaktan ve uyarıLmaktan asLında forum kuraLLarını en iyi ikiniz biLiyorsunuz ancak işinize geLmiyor..
Herkes kendine çeki düzen versin..

Adaleti Sağlayamıyorsanızsa bence bu sizin suçunuz Adalet tecelli etmeli bıkkınlığınızı bana anlatmayınız.Benim mesajım gerekli yöneticiler tarafından incelensin.Hakaret etmemişim küfür etmemişim adam meniden spermden zigottan bahsediyor.Ayıp bir şey adalet neyse o ben gerekli yerlerle görüşeyim.

bu başLığa ikinizin de bundan sonra mesaj atmasını istemiyorum..
atarsanız banLanırsınız,bu kadar..
burası sizin oyuncağınız oLan bi forum sitesi değiL..
insanLar sizLerin tartışmaLarınızı okumak zorunda değiL..
gidin kendinize bi bLog açın,twitter'dan,face'ten istediğinize istediğinizi deyin rahatLayın..
ama buradan değiL..

Geri