Fenerbahçe Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

http://www.hackhell.com/fenerbahce/628532-feneriumda-arda-formasi-satilacak.html

su konuya yazdığım mesajlar sir realist arkadas tarafıdan anlamadıgım bir şekilde siliniyor üstelik yazdığım mesajda bir şey yok.

"Büyük takımlar kazandıkları kupaları, küçük takımlar yendikleri büyük takımları konuşur"

Michel Platini UEFA Başkanı

bir sözünü paylaştım burda küfür yok hakaret yok tahrik yok kendi kafasından artık ne geçiriyorsa ben anlıyamadım

açıklayım mesajın manasını belki fikrini değiştirr ve bu tavrından vazgeçer

fenerbahçe büyük bir takım böyle küçük takımlar gibi bir maç kazanınca sevinmesin ve şaçma şçama işler yapmasınlar hedefleri daha büyük olsun ince bir mesaj var burda bunun neresi gereksiz bir mesaj olarak görüldü anlıyamadım

lütfen mesajımı geri getirin

Dostum senin o mesajına ben inanırım ama başkası fenerbahçeyi küçük takım gördüğü için öyle yazıyo diye bir mana çıkartır.Oda tartışma çıkartır.Bence oda bunu düşünerek silmiştir.

tamam mesaj geri gelmiş teşekkür ederim

VoLkan Sadece Sorun Çıkmaması İçin SiLdim, Bu Tarz MesajLar Provake Ediyor BöLümü, Mesajını Tekrar Açtım Bu Arada... Sıradaki...

anladım realist ancak açıkladım kastetiğim seyi sorun kalmamıstır umarım

Onuda kapatırız. . .

starbak Nickli Üyeden Alıntı
Takım tutmuyorum diyen hakem yalancıdır...yalan söyleyen insanada güvenilmez,hakemlikte yapamaz...Cumhurbaşkanı gs li başbakan Fenerbahçeli ...Haluk Ulusoy gs formasıyla geziyordu, vb daha neler neler var...ezikliğinizi hakemlere bağlamayın da artık ağlamaktan zırlamaktan vazgeçin...evire çevire yendik hala bıdı bıdı ediyorsunuz.

Madem konuyu kapatma Zahmetine girmişsin.Şu arkadaşada gerekli hassasiyeti gösterirmisin.Ezik yazmış konu kapatırkende görmüşsün ben tekrar hatırlatayım.

Madem konuyu kapatma Zahmetine girmişsin.Şu arkadaşada gerekli hassasiyeti gösterirmisin.Ezik yazmış konu kapatırkende görmüşsün ben tekrar hatırlatayım.

Ne yapmam gerekiyor kapattık işte konuyu daha msjLarı siLmeye ne gerek war!

starbak Nickli Üyeden Alıntı
Takım tutmuyorum diyen hakem yalancıdır...yalan söyleyen insanada güvenilmez,hakemlikte yapamaz...Cumhurbaşkanı gs li başbakan Fenerbahçeli ...Haluk Ulusoy gs formasıyla geziyordu, vb daha neler neler var...ezikliğinizi hakemlere bağlamayın da artık ağlamaktan zırlamaktan vazgeçin...evire çevire yendik hala bıdı bıdı ediyorsunuz.

Ne yapmam gerekiyor kapattık işte konuyu daha msjLarı siLmeye ne gerek war!

fenerbahçe spor bölümü kuralları-3-Kendi bölümlerı dahil herhangı bir klüp başkanına,taraftarına hakaret içerıklı(ezik vs...) mesaj yazanların mesajları silinecek mesajın içeriğine göre banlanacaklardır..

Bu kuralı uygulayacaksın Mesaj silmen beni ilgilendirmez...

fenerbahçe spor bölümü kuralları-3-Kendi bölümlerı dahil herhangı bir klüp başkanına,taraftarına hakaret içerıklı(ezik vs...) mesaj yazanların mesajları silinecek mesajın içeriğine göre banlanacaklardır..

Bu kuralı uygulayacaksın Mesaj silmen beni ilgilendirmez...

Tekrar oku bak ne yazıyor orda. . .

msjın içeriğine göre banLanıcak!

http://www.hackhell.com/fenerbahce/630135-fbahce-steaua-bukres-ual-4maci-tek-baslik.html#post4745980

Ballıbahçeye Başarılar diliyorum.Türkiye'yi Temsil Etikleri içinde Teşekkür ediyorum.Avrupada Başarıya Aç bir kulübümüz Umarım Kazanır.

5.postu silermisiniz.Takım adını yazamayan aciz adamların burda işi yok.

Ayrıca bu adam ortalığı karıştırıp milleti kışkırtmaktan başka birşey yapmıyo.Gerekenin yapılmasını istiyorum.

ne söyLersin Mert? Bu seni kaçıncı uyarışım,neden hep sana Laf ediyor miLLet,bi düşün bakaLım..

Ben Yorum yapıyorum Hagi Alex ten iyi diye ama bazı Düzenbazlar Hemen alıntı yapıp Başlıyorlar Ders vermeye kusra bakmayın ama kışkırtırlarsa bişi yapamıyoruz ..

İlk postuma ve diğer Pstlara bakın Ondan Sonra kötüleşmeye hakarete varan sözler neyden sonra başlamış ? Ben söyleyeyim Mert Aslan Senin gibilere Bu forum un ihtiyacı var diyen lerin Benim ki gibi yorumlarını siliniz tek isteğim bu

Geri