Fenerbahçe 4-1 Galatasaray [TSL 10.Hafta] [Tek BaşLık]

Siz dünya karması toplayın belki yenersiniz o zaman:D:D

acaba GALATASARAY ın 7-0 5-1 lik galibiyetlerinden haberin yoq senin böle şekil yapıyon

bu 7-0 lıkı maçın 1snlik olsun görüntüsü varmı yada photoshoptan yapılmamış orjinal resmi:D

o deiL de
bunca sene sonra bu kadar iddaLı geLip 4 yemek fena oLsa gerek
:durdurun:durdurun:durdurun

Bu ardaa iyiki şansla kazanmışız ya oynasaydık???9 kasım :D:D:D:D:D

Şampiyon olmuş gibi sewindiğimiz yok alıştık da bi de siz yenerseniz ne olur düşünemiyorum..Samiyene bekleriz diyenler 2 tane sallayınca kendi stadınızı yaktınız :D fazla iddalı olmak sonucu değiştirmiyor :D

Şampiyon olmuş gibi sewindiğimiz yok alıştık da bi de siz yenerseniz ne olur düşünemiyorum..Samiyene bekleriz diyenler 2 tane sallayınca kendi stadınızı yaktınız :D fazla iddalı olmak sonucu değiştirmiyor :D

cok dogru söylüon arkadasım aynen sana katılıyorum ben sevinmedim bile alıştım cünkü sokaga baktım öle asırı bi sevinmede yok herkez gayet normal abartısız

4szhqo.gif

hvbio3.gif

4szhqo.gif

FenerbahçeCumhuriyet'inde yazıldığı gibi "Kasım Gs'lilere kabus oldu". Umarım bu galibiyet hem TSL'de hemde Şampiyonlar liginde gelecek başarıların habercisi olur. Teşekkürler Fenerbahçe

o sert topu birçok kaleci sektirdi abi zaten..

kasımda aşk başkadır(bu sefer 4-1)!!! maçtan önce gs li arkadaşlar fenerbahçe forumlarında ne kadar topic varsa yorumlarını ekliorlardı şimdi neden hiç gs li arkadaş yok

zaten fener hakkıyLa hic mac kazanmaz
:D :D
bu macı sansa kazandıysak daha bişi demiorm ben
:D :D

luganonun gol ofsayt emrenin kendi kalesine attıgı war selcugun golde bariz sans selcugun jossıconun atılması lzm daha ne sayim[/QUOTE]

kendini yere atıp duran dansöz umitten sarı kartı varken gene kendini yere atan lincolnden

kasap servetten bahsedebilirsin...neyse ağlamalısınız zaten yapacak başka birşey iniz yok

luganoda ofsayt yok dıger oyuncu ofsayttaydı ama topa o vurmadı kuralları ogrenıver

Bu ardaa iyiki şansla kazanmışız ya oynasaydık???9 kasım :D:D:D:D:D

Kasım ayı daha çok korkutacak Galatasaray'ı. Maçta Alex olsa ve Guiza adam akıllı oynasaydı, artık 6 Kasım tarih olur, 9 Kasım konuşulmaya başlanırdı.
Hiç olmazsa artık Kadıköy'e gelirken favori gs gibi laflar duymayız. Kadıköy'de favori de maçın galibi de bellidir.

realdream0 arkadaşım allahtan kork futbol cahili adam bile bunu söylemez fenermi şansa kazandı yahu koskoca maçta gs nin kaçırdığı hangi gol pozisyonu var ??? bu arada aslan terbiyecisi yine fazla mesai yaptı :D

luganonun gol ofsayt emrenin kendi kalesine attıgı war selcugun golde bariz sans selcugun jossıconun atılması lzm daha ne sayim

Umarım bir televizyon bulup luganonun golü tekrar izlersin. Takımın kendi mallığını es geçip, atıp tutmayın. Rıdvan abi ne diyor? Roberto Carlos uzaydan bile frikik kullansa baraj hazırlıcaksın. Barajı hazırlamayıp ben bu topu çıkarırım havasına yatarsan içine de alırsın o topu. Selçuk'un gol şans demişsin, artık söylenecek söz yok, futboldan pek bişi anladığını sanmıyorum. Adam ilk kornerde göstere göstere atıyordu golü, 2.de affetmedi. Yani kala kala size konuşacak tek malzeme kalıyor, o da sizin takımdan ne köy ne de kasaba olacağı.:vur
Saygılar.

baraj kurdurtmamak topun arkasında carLos varsa gafLettir
baraj oLsa o top oradan geçmezdi
neyse oLmuşLa öLmüşe çare oLmazmış :durdurun

Üzülmeyin Gsli Arkadaşlar Artık 2999 Da yenersiniz :p

kadıköyde son 10 maç...Fenerbahçe 10 galibiyet---beraberlik 0---galata 0 (sıfır)

Fenerbahçe attığı gol 24 ---galata attığı gol 4

ne rekabeti ne derbisi ..olsa olsa EZELİ REZALET

Geri