Fenerbahçe 4-1 Galatasaray [TSL 10.Hafta] [Tek BaşLık]

w8ol4z.jpg

2rfxysm.jpg

200s40j.jpg

2hob9lu.jpg

29dhlic.jpg

5k3hwm.jpg

DERBİ GEYİKLERİ

1 - Fenerbahçe 1'e 4 verdi
2 - Hatıralar srmış 4-1 yanımı
3 - Galatasaray,21. yüzyılda Kadıköy'de galibiyet yüzü göremedi
4 - Emre Aşık gerçek Fenerli oldu,Galatasaray'a gol attı
5 - Galatasaray camiasına verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
6 - Galatasaray,Fenerbahçe'yi AİHM'ye verse milyonlarca Euro tazminat alır.Böyle işkence yapılır mı?Her sene her sene
7 - Obama Cimbom'a yardım et
8 - Bu sefer 4'te kaldık,6'lı yattı
9 - 'Galatasaray' ve 'Kadıköy' kelimeleri birarada ise; '4 düşün 1 söyle'
10 - Hevesin kursakta kalması; Fenerbahçe: 4 Galatasaray: 1
11 - Ben her 'Kasım'da 4 köşe olurum artık
12 - Her zaman her yerde her 'Kasım'da
13 - Yoruma gerek yok. 10 sene oldu
14 - Neymiş? Galatasaray'ın görevi Fenerbahçe'ye moral vermekmiş
15 - Biraz daha oynasak 9 olacaktı
16 - Adnan Polat, Fenerbahçe 6 yapar diye 4 olunca Saraçoğlu'nu terketti
17 - Neymiş efendim bizden üç gömlek üstünlermiş. Bu iş üç gömlekle beş pantolonla olacak iş değil
18 - Kadıköy'de galibiyet görenler parmak kaldırsın
19 - Derbide skor 4-1 olunca bazı Galatasaraylılar stadı terk etmeye başladı. Daha karpuz kesecektik

Benfica Maçından sonra, Ntv Spor'da Hakan Ünsal'a Spiker program biterken maç sonucu tahmini istedi .
Hakan Ünsal : Bu Gs bu Feneri Şu durumda Yenemezse Saraçoğlunda daha galibiyet görmesi imkansız gibi birşey olur dedi .
:durdurun

Bu Gs artık Feneri 100 yıl daha Kadıköy'de yenemez .
:hhmanD

Hani geyik döner ya En son Türkiye Kupası Gören Fb'li diye
Onu Gs'ye uyarlayarım .
En son Kadıköyde Galibiyet Gören Gs'li Resimleri Koyuyorum
:hhmanD

1zd2i6f.jpg

keaxl2.jpg

yazık oLdu.. heraLde bi on sene daha kazanamayız bu maçtan sonra..
fener daha ii oynadı..
türk hakemLerinin otorite ivmesinin de ne tarafa dönük oLduğunu tekrar görmüş oLduk..

güzel mac oldu..ama hakemin neden bu kadr üzerine gidilıyor anlamadım..GS deki cogu kart haklı kartlardı umit in kartı nı gormedigim yorum yapmıcam..ama vedersona gosterilen sarı kart ta faul bile yoktu..endirek serbest vurus olayına hic girmicem ..eger direct vurus oldugunu dusunuyorsan atışı kullanmadan itiraz edeceksin..en direk vurusta golden sonra tum GS lilerin sevinmesi tabi ilginc bi olaydı ....fener takım olarak GS den iyiydi ...GS sadece cılız ataklar yaptı belki topa daha fazla sahip oldu ama net pozisyona dahi giremedi duran toplardan bi iki karambol dısında...2 hafta once hekeme s*ktir diyen kazım kırmızı gordu aynı kufuru eden arda sarı ile cezalandırıldı hem de pişkinligini devam ettirmesine ragmen...cok fazla hakemi eleştirecegine Galatasarayın kendi oyuncularını teknik direktorunu eleştirmesi lazım...umit -baroş-kevel-arda futbol namına bişey ortaya koyamadı..meira berbat oynadı ..ayakta kalan emre aşık ve servet vardı bi de arada ayhan...macı koşan dogru oynayan daha cok kazanmayı isteyen(bilen) fenerbahçe kazandı..tebrikler fenerbahçe...

gsLi arkadaşLar yorum yapacaksanız maç hakkında yorum yapın
bu maçLa ne aLakası var şimdi biLmem hangi maçın
yok arsenaLmiş yok Frankfurtmuş
bu maç başka yok arsenaL 5 atmış
şampiyonLar Liginde 15 maç sonra yeniLdik
siz de bekLeyin beLki 15 maç sonra yenersiniz

insan yeniLginin acısını çıkartmak için hiç aLakası oLmayan bi maçtan bahseder mi
demek ki sıkışınca ediyormuş

çıLdırın çıLdırın :durdurun

Uyarı !

Tff Su Macları Kasıma Wermeyın Lutfen Anlıycaklar :durdurun

Yasin "Keşke her hafta G.Saray`la oynasak..."
:durdurun
Futbolcumuz Yasin Çakmak, Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamada, takım olarak bu maça ayrı motive oluyoruz dedi. Galatasaray ile yapılan maçın 18 kişilik kadrosunda yer alan, ancak forma şansı bulamayan Yasin, takım olarak maçı kazanacaklarından emin olduklarını belirterek, şunları kaydetti: "Sezona iyi başlayamadık. Şanssız galibiyetler aldık ve kötü günler geçirdik. Galatasaray maçını bir fırsat olarak görüyorduk. Takımdaki tüm oyuncular, bu maçı kazanacağımızdan emindi. Çünkü, zaten Galatasaray ile maç yapacak olmak, Fenerbahçe forması giyen her oyuncuyu müthiş bir şekilde motive ediyor. Galatasaray maçları bizim en kolay motive olduğumuz ve gücümüzü sonuna kadar sahaya yansıttığımız maçlardır. Bu nedenle ben, keşke her hafta Galatasaray ile maç yapsak diyorum. Çünkü çok rahat şampiyon oluruz.":durdurun

antu

fb_gs_skormanset02_%5BJjn7RLQT%5D.jpg

hakem hakkinda konusuluyor surekli sanki tarafliymiş gibi ugur boralin gole giderken cezasahasinda düşürülmesine neden bisey çalmadi o hakem onu anlayamadim !!

Samandıra`da Coşkulu Karşılama

Galatasaray`ı 4-1 mağlup eden Fenerbahçemizi taraftarlarımız Samandıra`da büyük destek ile karşıladı. Takım otobüsü ile maç sonrasında Samandıra`ya dönen kafilemizi çoşkulu bir grup taraftar meşaleler eşliğinde karşılayarak tezahuratlarda bulundu.

Deivid "Gol Attıığm İçin Çok Mutluyum"

Fenerbahçemizin Galatasaray karşısında aldığı 4-1`lik galibiyetteki son golü atan Deivid de Souza, "Sezon başı takımda değişiklikler oldu. Ama artık takım olarak daha kendimize güvenerek ve oyun sistemini daha iyi anlayarak oynuyoruz. Bu derbi galibiyeti de bizim için çok olumlu oldu. Hafta içi teknik direktörümüz Aragones beni görüşmeye çağırdı. Hocam kendimi nasıl hissettiğimi sordu. Ben de iyi hissettiğimi ve oynayabilecek durumda olduğumu söyledim. Kendimi iyi hissettiğim sürece beni sahada tutacağını söylemişti. Ben de 90 dakika sahada kaldım. Oyunumu güzel bir golle de süsledim. Bundan dolayı da çok mutluyum. Alex`in ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu benim anlatmama gerek yok. Ama onun yokluğunda da bunu hissettirmeden mücadelemizi sahaya yansıtabilmeliyiz. Takımdaki her oyuncu kendisine görev verildiğinde en iyisini yapmalıdır. Bizim için bugün bir sınav oldu. Alex`in yokluğunda bunu hissettirmemeliydik. Döndüğünde takımın yine idol oyuncusu olmaya tabi ki devam edecektir`` diye konuştu.

Volkan "Çok İyi Motive Olmuştuk"

Kalecimiz Volkan Demirel, Galatasaray maçı sonrasında gelen galibiyetle ilgili olarak, "Çok iyi motive olmuştuk ve güzel bir galibiyet aldı, 4-1`lik bol gollü bir galibiyet. Fenerbahçe formasının hakkını tüm arkadaşlarımla beraber en iyi şekilde verdiğimizi düşünüyorum. Maçtan önce tüm Galatasaray taraftarları "6 Kasım`ın intikamını alacağız" diyorlardı ama 9 Kasım`da biz neredeyse 9`u bulacaktık. Galatasaray maçları her zaman farklıdır. Biz de bu farklılığın gereklerini sahaya yansıttık. Fenerbahçe için Galatasaray maçları her zaman bayram havasında geçiyor. Bugün de tüm Fenerbahçelilerin bayramını kutluyoruz. Maçtan önce, her maçtan önce konuştuklarımızı konuşuyoruz. Bazı maçlar vardır ki motivasyon için maç öncesi konuşması yapmaya gerek yoktur. Bu maç da böyle bir maçtı. Emre için söylenecek bir şey yok. Bugün Galatasaray maçıyla beraber gerçek Fenerbahçeli oldu. İnşallah bir sonraki maçta da golle buluşur ve gerçek Fenerbahçeli olur" diye konuştu.

antu :)

her yeniLgi sonunda bi şeyLer bahane ediLir normaLdir
taraftar baskısını azaLtmak için hakem ön pLana atıLır her zaman
kuraL oLmuştur bu artık

doğru düzgün açıkLama yapan sebebLeriyLe gerekçeLeriyLe skibbe basın topLantısında söyLedi

mlma38.gif
Fenerbahçe 4-1Galatasaray
2yns3nn.gif

2008-2009 Turkcell Süper Lig 10.Hafta
Maç Tarihi: 09.11.2008 Maç Saati: 19:00 Şükrü Saracoğlu

Kadrolar

2lveo84.jpg

fbgs2.jpg

fbgs1.jpg

maçın tartışmaLı pozisyonLarından biri
pozisyona dikkatLi bakarsak
posizyon kesinLikLe penaLtı