Fenerbahçe 4-1 Galatasaray [TSL 10.Hafta] [Tek BaşLık]

BU KASım ayı Galatasaraya yaramıyo.Çok KASılıyolar.Bisimkilerde çok KASıyo.KASıtlı yapıyolar heralde.......

korkunç aslan felan diolar ama Kadıköyde süt dökmüş kedi gibiler:D:D

YanLız o topu ben tanımıorum o ince yerden cıkarıcak helal olsun adama..

kadıköyde son 10 maç...Fenerbahçe 10 galibiyet---beraberlik 0---galata 0 (sıfır)

Fenerbahçe attığı gol 24 ---galata attığı gol 4

ne rekabeti ne derbisi ..olsa olsa EZELİ REZALET

Hahaha. "ezeli rezalet". beğendim bu lafı.

maçı izlerken çok zevk aldım fenerbahce ezdi resmen güiza da kaçırmasa 5 6 atardık =)=)

topu cıkarması biLe iyiydi bence
sektirmemek ise kacınıLmaz
carLos geLdiğinden beri kuLLandğı
en iyi frikikti...

top sert ve ıyı yere gıttı bıde kalecının onunde sekmesi ıyıce zorlastırdı bence bole seyler olur cokta hatalı sayılmaz De Sanctis

Avea, Türkcell ve Vodafone`a soruyoruz...(ANTU.COM)

Avea, Türkcell ve Vodafone`a soruyoruz...

Avea, Türkcell ve Vodafone`nun Galatasaray`lı cep telefonu kullanıcılarına ulaşılamıyor. 4 çektiğimiz maç sonrası hiç bir Galatasaray`lı taraftarlara ulaşamamamızın sebebi genel bir arızadan mı kaynaklanmaktadır yoksa kullanıcı alışkanlığımıdır? Bu konuda bir cevap bekliyoruz. Bu da en doğal hakkımızdır :)

kaynak:http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=10894

Bizden 4 yemeyen kaleciye kalecı demeyiz...

Bizden 4 yemeyen kaleciye kalecı demeyiz...

Hayrettin‚ Taffarel‚ Mondragon‚ De Scantis ve daha niceleri. Say say bitmez. Hepsinin de kaderi aynı. Hepside bizden 4 gol veya fazlasını yemiş. Son kurban da De Scantis oldu. Ne diyelim Sarı Kırmızılı kaleci kazağını yerseniz kaderiniz aynı olur. Fenerbahçe ile dalga geçilmez..

kaynak:http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=10889

"Keşke her hafta G.Saray'la oynasak"

Fenerbahçeli Yasin Çakmak'tan, Galatasaraylılar'ı kızdıracak açıklama

Galatasaray ile yapılan maçın 18 kişilik kadrosunda yer alan, ancak forma şansı bulamayan Yasin Çakmak, Fenerbahçe Kulübü'nün sitesine yaptığı açıklamada, takım olarak maçı kazanacaklarından emin olduklarını belirterek, şunları kaydetti:
''Sezona iyi başlayamadık. Şanssız galibiyetler aldık ve kötü günler geçirdik.

Galatasaray maçını bir fırsat olarak görüyorduk. Takımdaki tüm oyuncular, bu maçı kazanacağımızdan emindi. Çünkü, zaten Galatasaray ile maç yapacak olmak, Fenerbahçe forması giyen her oyuncuyu müthiş bir şekilde motive ediyor. Galatasaray maçları bizim en kolay motive olduğumuz ve gücümüzü sonuna kadar sahaya yansıttığımız maçlardır. Bu nedenle ben, keşke her hafta Galatasaray ile maç yapsak diyorum. Çünkü çok rahat şampiyon oluruz.''

HTspor​

"9 Kasım'da neredeyse 9'u bulacaktık"

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray ile yaptıkları derbi maçla ilgili olarak, ''9 Kasım'da 9 olacaktı'' dedi.

Volkan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Galatasaray mücadelesine çok iyi motive olduklarını ve güzel bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Milli kaleci, 4-1'lik bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, şu ifadeleri kullandı:

''Fenerbahçe formasının hakkını tüm arkadaşlarımla beraber en iyi şekilde verdiğimizi düşünüyorum. Maçtan önce tüm Galatasaray taraftarı '6 Kasım'ın intikamını alacağız' diyordu, ama 9 Kasım'da biz neredeyse 9'u bulacaktık. Galatasaray maçları her zaman farklıdır. Biz de bu farklılığın gereklerini sahaya yansıttık. Fenerbahçe için Galatasaray maçları her zaman bayram havasında geçiyor. Bugün de tüm Fenerbahçelilerin bayramını kutluyoruz. Bazı maçlar vardır ki motivasyon için maç öncesi konuşma yapmaya gerek yoktur. Bu maç da böyle bir maçtı. Emre için söylenecek bir şey yok. Bugün Galatasaray maçıyla beraber gerçek Fenerbahçeli oldu. İnşallah bir sonraki maçta da golle buluşur ve gerçek Fenerbahçeli olur.''

HTspor​

volkan bıraz abartmıs ama yınede fenerbahce herkesı sasırttı..

antuyla HH_fb bölümü birleşcek bi drun :D ne yazı warsa hepsını gordum burda ehueuehuehue :D

Aynı şut Volkan Demirel'e çekilseydi (?) Sadece bakardı, bakardı ve bakardı. =)

abartmaya gerek yoq :D
ama bekLenen coq üstünde bir skor oLdu...

valla bu kaleciler ne 4 ler ne 5 ler yedıler yaa

Aynı şut Volkan Demirel'e çekilseydi (?) Sadece bakardı, bakardı ve bakardı. =)

evet yüksek ihtimal bakardı bktm volkan senden bıktım gitde kurtulalım espri konusu oluyoruz gs'a 4 attımız maçlarda bile :D

gs'n fenerden fenerin volkanın çektikleri bitmeeeez bitmeeeez bitmez :D

kadıköy kadıköy
aşığım bu iLceye :D

ilginç avrupa kupasını ispanya aldı diye hatırlıyodum

Geri