Fenerbahçe 4-1 Galatasaray [TSL 10.Hafta] [Tek BaşLık]

puauahaha güzelmiş.:durdurun

ulan deivid golden sonra yengeç dansı yapsam mı yapmasam mı diye düşündü, bi tereddüt etti başta. :D biliyo çünkü geçen sene noldu! :durdurun:durdurun ayrıca hakem tam bi rezaletti. ama şu kesindi ki fb gs den çok daha hırslı ve istekliydi.hakettikleri bi galibiyet oldu.ama yine burdan bi msjım olacak deivid'e.yine üzüleceksin be kardeşim sezon sonu.
yapma bunuu, yapma bunuuuuu!

4szhqo.gif

uff ulan hakemle sans la kaza bela kazandınız arsenal macındada sansa berabere kaldınız yatın kalkın surdugunuz ballara duga edin

Hani sizde dünyaları kaçırdınız ya..Tek kale oynadınız da şanstan 4 yediniz:clap okçu sahada hiç yoktu şanslı taraf sizdiniz..anladın sen onu..

Hani sizde dünyaları kaçırdınız ya..Tek kale oynadınız da şanstan 4 yediniz:clap okçu sahada hiç yoktu şanslı taraf sizdiniz..anladın sen onu..

okcunun sagda oldunu hıc gormedık ztn robin hood misalı ormanda daha ii heralde :D:D

ya gebzeLi kardeşim mod oLduk die hiç yorum yapmıcaz mı...

Senin görevin futboL biLgisi aLt seviyeLerde oLan ki$iLerin seviyesiz yorumLarına cevap vererek kendini dü$ürmek değiLdir.Moderatörsün oLgun oL az da.Hep böyLe cevapLar veriyorsun dikkat et hiç bir spor moderatörü Lazish oLsun reaL veya eRce eski moderatörLerde sana benzer hareketLeri var mı ?
Sana yorum yapma demiyorum karde$im yanLı$ anLadın eLbette yapacaksın neyse uzamasın ya..

Senin görevin futboL biLgisi aLt seviyeLerde oLan ki$iLerin seviyesiz yorumLarına cevap vererek kendini dü$ürmek değiLdir.

bana cwp werdigine gore bu benım heralde mod oldunuz elinizde ban yetkisi fln nese bişeyler war dıe ne sanıonuz kendinizi futbol bilgimle senin gibi 3 taneyi ezerim bilip bilmeden konusma

Senin görevin futboL biLgisi aLt seviyeLerde oLan ki$iLerin seviyesiz yorumLarına cevap vererek kendini dü$ürmek değiLdir.Moderatörsün oLgun oL az da.Hep böyLe cevapLar veriyorsun dikkat et hiç bir spor moderatörü Lazish oLsun reaL veya eRce eski moderatörLerde sana benzer hareketLeri var mı ?
Sana yorum yapma demiyorum karde$im yanLı$ anLadın eLbette yapacaksın neyse uzamasın ya..

nese msn de konusaLım :D

her şeye rağmen sahada çok güzeL bi futboL vardı
ben şahsen çok zevk aLdım
her iki takımı da tebrik etmek Lazım

Dikkattttssss Ezermiş =)

bana cwp werdigine gore bu benım heralde mod oldunuz elinizde ban yetkisi fln nese bişeyler war dıe ne sanıonuz kendinizi futbol bilgimle senin gibi 3 taneyi ezerim bilip bilmeden konusma

Sen Önce Cocuk Bezını Deqıstır Kokmaya Başlamıs :goz: Sen Karınca Bile Ezemezsın =)

fenerin ezeli amacı galatasarayı yenmektir zaten küme düşseler bile gs yi yendiler mi dünya şampiyonu olmus gibi hissederler bu zevki esirgemeyen basta skibbe sonra hakem ve bazı gsli oyuncuları canı gönülden tebrik ederim=)

B_5fb0c24365a77acd313aa040e84ace81.jpg

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Güzel mac oldu tebrik ediyorum takımımı :biggrin:biggrin:clap

Merhaba Ben Roberto Carlos

Galatasaray'ın İtalyan kalecisi De Sanctis, yediği hatalı gollerle derbiye damga vurdu.

i97376_140550.jpg

Dakika 48; Fenerbahçe, Galatasaray yarı alanında bir serbest vuruş kazanıyor.Top kaleye 30 metre.Topun başına tüm Dünya'da frikik atışlarıyla tanınan, yıldız Brezilyalı geçiyor.Adı ROBERTO CARLOS.Galatasaraylı futbolcular, Roberto Carlos topun başına geçince baraj hazırlığına giriyorlar.Çünkü tüm Galatasaraylı futbolcular onu tanıyorlar.Mesafe farketmez, çok sert vurur.Ama birisi var ki, Roberto Carlos'u tanıyamamış.İşte bu kişi, Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği, İtalyan kalecisi De Sanctis.

Öyle ki, iki, üç kişi baraja geçiyor ve sonra arkadaşlarına işaret ediyor.Bir kişi yeter.Mesafe uzak.Rahat bi şekilde topu alırım.

İşte bu anda Roberto Carlos bildiğimiz füzelerinden birisini De Sanctis'e doğru gönderiyor.

Kaçınılmaz son

De Sanctis topu elinden sektiriyor.Dönen topa Lugano kafayla vurarak topu Galatasaray ağlarına gönderiyor.

Golün adı Lugano, şifresi MERHABA BEN ROBERTO CARLOS.MEMNUN OLDUM.

Geri