Fenerbahçe 4-1 Galatasaray [TSL 10.Hafta] [Tek BaşLık]

FeneRbahçe bekLediğimden çok daha fazLa HırsLıydı.GüzeL Maç oLdu iLk yarı her iki takım içinde ama 2. Yarı işLer biraz değişti.Daha çok Fenerbahçe oynamaya başLadı.Ard arda geLen goLler sonrasındada GaLatasarayLı oyuncuLarın moraLi bozuLdu haLiyLe.
Ama GaLatasarayıda kutLamak Lazım yeniLdiLer ama eziLmediLer.Son dakkaya kadar bastırdıLar.

aLex'siz şu ana kadar gördüğüm en güzeL oyundu.bu gün seLçukta iLk defa güzel oynadı.
Josico maç eksiği oLmasına Rağmen yapması gerekeni yaptı özeLLikLede defansif anaLamda...
Deivid zaten konuşmaya gerek yok.Sanki hiç sakatLanmamış gibi oynuyordu nerdeyse.

TÜM GALATASARAYLILARA CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN!!!

Atmosfer de Çok İyiydi..Top GalatAsaraY'a Geçince Çıkan Islık Seslerinden Sağır Olacaktı Neredeyse Kulaklarımız :D..Neyse Önümüzdeki Maçlara Bakalım..Sıradaki :D :D

HeR ZaMan Ki GöReVimİzi YaPTıK . TerBiYe EttiK....(6s'yi)

maçın sadece ilk yarısından zevk aldım.. skibbenin hatalı oyuncu değişiklikleri maçı fiyaskoya çewirdi
fenerbahçe iyi atak yaptı fakat attığı goller bana göre bedavaydı
özellikle carlosun şutundan sonraki goL..
sonuç olarak kötü bir skordu, yenildik.. zaten 3-1'e kadar izledim, 3-1i yine sineye çekevilirdik ama
4-1i kabullenmek zor.. son olarak FB'yi tebrik ederim

Macın Özeti
Deivid De Souza...

Galatasaray`lılar sinemaya...

Zordur Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra televizyon seyretmek. Galatasaray`lı dostlarımıza bir tavsiyemiz var. Sinemaya gidin arkadaşlar. Gidin film seyredin gidin başka şeyler yapın. Televizyon seyredilmez bugünlerde :). Biz bıktık ama siz bıkmadınız ama olur böyle şeyler sonuçta futbol bu. Ne de olsa Fenerbahçe ile oynadınız alışık olmanız lazım. Ne diyelim geçmiş olsun.

ANTU

2j3s0sl.jpg

Ne demiştik? Herkes Haddini Bilecek! 4-1

Turkcell Süper Ligi 10.Hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, ezeli rakibi Galatasaray`ı yine 4-1 mağlup etti. Bu sonuçla gelenek bozulmadı ve sarı kırmızılıların hayâlini süsleyen Kadıköy galibiyeti başka bir bahara kaldı. Oyuncularımız performanslarından dolayı kutluyoruz...Ayrıntılar az sonra!

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Diego Lugano, Edu Dracena, Gökhan Gönül, Roberto Carlos, Josico, Selçuk Şahin, Uğur Boral, Deivid de Souza, Semih Şentürk, Daniel Güiza

Goller: Lincoln dk.2, Selçuk dk.6, Emre Aşık dk.28, Lugano dk.49, Deivid dk.90+5

yenilmesine rağmen laf sokmaya çalışmaya devam eden,oyunlarla takımları kıyaslayan,ortamı germeye çalışan anlamsız arkadaşlar daha nası bi cevap bekliyo bilmiyorum :D

Sarıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Geri