ŞANLI FENERBAHÇEM SANA HELAL OLSUN YAW NE DİYİM
FB:3 sevilla:2 MAÇ BİTTİ "GÖRDÜK sevillayı"MAZİNDE BİR TARİH YATAR YAŞA FENERBAHÇE"
FB:3 sevilla:2 MAÇ BİTTİ "GÖRDÜK sevillayı"MAZİNDE BİR TARİH YATAR YAŞA FENERBAHÇE"
öncelikle fenerbahçeyi kutluyorm pekte iyi oynamadığı bi maçta aldı 3 puanı helal olsun demekten başka bişey düşmez bize ama bazı arkadaşlar ortamı geriyo bzm maçımız hakkkında adamlar size maç vermez atar 5 tane denirse doğal olarak bizde olumsuz cvp veriyorz.
?GFB_1907? yine süper yormlarından yapmış ve ispanyolları destekleyenlerin pkk dan farkı yok gibi bişey demiş ama çelişkiye bakınki almanyada yapılan ırkçı saldırılar ve türklerin dövüldüğü bir ülkenin takımını desteklemekten çekinmiyo kendi dediğinden pek bişey oldugunu sanmıyorm
selametle...
Evet yaparım.Burda konu sen değilsin.sen gidipte sevilla x10 felan yazarsan bu ispanyolları desteklediğin anlamındadır.Ben adamlar maç vermez 5 çeker dedim dediğimde çıktı.Ben siz öyle konuştuunuz için öle dedim.Yazdıklarımda bunu hep söledim.Gönllüm gs den yana ama sırf İspanyolları tutan Gs liler yüsünden leverkusen dedim.Ne ekerseniz onu biçersin.Siz gelip fb kısmında ortamı gererseniz karşılığını allırsınız.Bizim hakkımızda konuşuyodunuz 3 çeker 5 çeker die kendinizede diodunuz Avrupa fatihiyiz kesin alırız die.Sonuç ne peki
Fenerbahçe:3 Sevilla 2
B.Leverkusen:5 GS:1 yorumsuz.................
Hepiniz Kanoute olun.Bizde hepimiz TÜRKÜZ....
sen devam et dalga geçmeye siz ispanyaya gittiğinizde grcm sizi :melek