F.Bahçe 3 - 2 Sevilla [TEK BAŞLIK]

unibjk06

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
edu gol kralı olucak :D:D tebrikler fenere biraz daha akıllı onasalardı mac cok farklı olurdu
 

black06

New member
İŞTE BUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ortalıkta Türküm diye gezipte elin İspanyolunu tutanlar hepinize kapak olsun.Türklüğünüzden utanın.Bu adamlarki PKK yı destekleyip sewnin mehmetçiğini vuran insan.Sende gidip bunları tutuyosan seninde bunlardan bi farkın yok demektir.Dünya birincisi sökmez bize.Bir zamanların Dünya birincisi 6 tane yedi bizden.Kralı gelsin isterse.Fenerbahçem sen çok yaşa canımız feda olsun sana.

Genç Fenerbahçeliler
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
çok kötü oynadıgımız bir maçta 3 gol atıp kazanmak gerçekten güzel.en azından onlar sadlrıamk zorunda kalacak deplasmanda..bu galibiyet tüm herkese özelliklede GSevillalılara armagan olsun
 

ozkan370

Software Engineering
çok kötü oynadıgımız bir maçta 3 gol atıp kazanmak gerçekten güzel.en azından onlar sadlrıamk zorunda kalacak deplasmanda..bu galibiyet tüm herkese özelliklede GSevillalılara armagan olsun
herkese hayırlı olsun galatasarayıda yarın görcez bakalım bide tahminler yanıldı ne sevilla da kim bea onu biz yendil sıradaki rakip
 

RFurkan

New member
Taraftar maçın başında çok iyiydi sonradan oyunun gidişatına göre biraz suskun kaldı yine de helal olsun onlara da tahminim 3-1 sevilla dan yanaydı mal edu kendi kalesine atmayaydı tahminimin tam tersi olacaktı sonuçta kim en büyük:
FenerBahçe
yarın sınıftaki cimbomluların morarmış suratlarını görmekten mutluluk duyacağım :D
 

klavuz13

Banned
helal olsun fenerime sadece sevillayı yenmedi bu akşam, sevillayı Türkiyede tutanlarıda bir güzel yenmiş oldu....


YAŞA SARI KANARYAMMMMM
 

тђє ¢яσฬ

New member
Bu zafer Fenerbahçemiz adına çok güzel bir moral kaynağı oldu üstteki konulara bakılırsa Semih Şentürk sözünü tutup görevini en iyi şekilde yaptı ve golünüde attı,ayrıca Mateja Kezman da çıkışını gün geçtikçe daha da yükseltiyor umarım başarılarımız daimi olur........ :clap :durdurun :goz:
 

black06

New member
GSevillalıların hepsi içmeye gitti heralde.Evlat acısı gibi koymuştur şimdi.Tabiki bu tüm Gs liler için geçerli deil.Bzılarıiçin sadece:D
 

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
"Edu gol krallığına gidiyor, ama tersten!"

F.Bahçe-Sevilla maçını yorumlayan usta TV sunucusu ve yorumcusu Halit Kıvanç, ilginç değerlendirmeler yaptı.

Türk televizyonlarının en tecrübeli sunucu ve yorumcularından Halit Kıvanç, 3-2 biten Fenerbahçe-Sevilla maçındaki yorumlarıyla karşılaşmaya renk kattı.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur'unda ilk maçına çıkan temsilcimiz Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda son iki yılın UEFA şampiyonu Sevilla’yı ağırladı. Fenerbahçe 3-2’lik skorla kazanmayı başardığı maçı İlker Yasin ile birlikte yorumlayan Halit Kıvanç, ilginç değerlendirmeleriyle maçı televizyonları başında izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Özellikle karşılaşmanın 17. dakikasında Edu’nun kendi kalesine attığı gol sonrası Brezilyalı oyuncuyu eleştiren usta yorumcu, “Olacak şey değil, gülünecek bir hal. Bu güzel oyuna bu gol hiç yakışmadı. Zico’nun Edu’yu forvete alması lazım. Edu gol krallığına gidiyor, ama tersten.” ifadelerini kullandı.

-“BİZ BU RESMİ GÖRMÜŞTÜK”-

Maçı Halit Kıvanç ile birlikte yorumlayan İlker Yasin de Edu’yu eleştirmeden geçmedi. İlker Yasin, Edu’nun CSKA Moskova maçında kendi kalesine attığı golü hatırlatarak, “Biz bu resmin aynısını Moskova’da görmüştük. Maalesef aynı netlikte bu akşam bir kez daha gördük.” dedi.

Haberturk
 

man utd

New member
Fenerbahçemiz kadıköy de rakip tanımıyor..Berabere kalanların sevincini bile bir hafta çekmiştik :D
Gurur duyuyorum..
 

HTML

Üst