En Son İzlediğin Film///yorum///

ELm sokagı kabusu 2010

gülmekten yıkıldım :D

Aşk Olur - Aaron Eckhart,Jennifer Aniston
Romantik Ve Duygusal Bir Film İzlemenizi Şiddetle Tavsiye Ederim.

julia cesar : gerçekten etkıleyıcıydı bızım osmanlı zamanları geldı aklıma ben meraktan ızledım ama degdi izledıgıme

Kefaret,
Kaçıncı Baskı Oldu Hatırlamıyorum,
Duygusal,Romantik Ve Çok Dramatik Bir Film,
Defalarca İzlesenizde Bıkılmayacak Bir Film.

ay lav yu..=)

sermiyan midyat yazmış, yönetmiş, oynamış..baya bi yorulmuş..=)

vizontele tadında bir film izlemek isteyen varsa tavsiye ederim..baya matrak bir film..

1408

izleden gecemyin derim

sınırda yaşayanlar

gerçek yasamdan bir kesit miş ole diyiyordu filim başındakı adam :durdurun

IPMAN ve IPMAN2

Bruce Lee'nin hocasinin hayat hikayesini anlatiyor.

Hayranlikla izledim, ucuncusu de cikmis onuda izleyecegim.

Eyvah Eyvah Bence İzlenmesi Gereken Bir Film Ata Demirer Ve Demet Akbağ Yetiyor Zaten ...

Az önce Fight Clup filmini 15. kez izledim. Fazla söze gerek yok bağımlılık yapan ve gizliden 25. kare ile dalga geçen bir film. Edward NORTON ve Brad PİTT'in oyunculuklarını bir kez daha gözler önüne serdiği bu güzide film 99 yılında $37,030,102 para kazanmıştır(sinema gösteriminden)

Herkese İyi Seyirler

cehennem melekleri rambo jet lee bruce wılls johntrawolta arnold swazageneger kadro mukemmel efektler mukemmel super fılm ızlemeyen cok sey kacırır

Kurt Adam(wolfman): Benicio Del Toro,Anthony Hopkins,Emma Blunt,Hugo Weaving : Kadro güzeldedim ama pişman oldum beklediğim gibi bir film çıkmadı

The Expendables (Cehennem Melekleri) Bunu okudugunuz gibi indirmeye baslamanızı oneririm bütün oyuncuların toplandıgı mukemmel bir film süpeeerrr :D

Adalet Peşinde(Law Abiding Citizen,Gerard Butler,Jamie Foxx) Benim gibi geç kalsanızda güzel film izlemenizi tavsiye ederim

Aşk Olur ( Jennifer Aniston, Aaron Eckhart ) Romantik,Komedi ...
Tavsiye Ederin İzlenmesi Gereken Bir Film ...

cehennem melekleri..

sinemada izledim..aksiyona doyuran bir film..

ayrıca aksiyon filmlerinin hemen hemen tüm ünlü oyuncuları bu filmde..tavsiye ederim..

Tekken .. daha cok görsellik bekledigim ama izlenmesi tavsiye bir film..

Sarı Mendil ...
Duygusal Ve Romantik Bir Film İzlemek İsteyenlere Tavsiye Ederim ...

Geri