En Son İzlediğin Film///yorum///

1zfufd3.jpg
:goz:

Süper..:victory

Avanak Kuzenler

Güzeldi, herkese tavsiye ederim =)

kartal gözü izledim mükemmeldi en çok filmin sonunu merak ettim konusu süperdi

Cube 3

çok Güzel Film Adamlar Uyandığında Bi Yere Geliyolar Kapalı Bi Alan Ordan Kaçamıyolar Kaçmaya çalışanlar çok Feci Bi şekilde öldürülüyor çünkü Bütün Odalarda Farklı Bi Tuzak Var ölüm Tuzakları Var Amaçları Ise Bu Insanlar üzerinde Deney Yapmak Galiba

nerde o eski açık sinemalar.....

bkz. havadar samimi o bile lüx idi...

**bkz. gözüme toz mu kaçtı?

Hanzo =) Hayatimda izledigim en güzel film =)

the-curious-case-of-benjamin-button.jpg

The.Curious.Case.of.Benjamin.Button
film bitmek bilmiyor cok uzun. hayati tersten almislar. adam yasli dogup bebeklige dogru gidiyor. ve sevgilisinin kucaginda oluyor. artik farkli bir film ariyorsaniz tavsie ederim...

romantik :) okan bayülgen .. teoman... yasemin kozanoglu

hikaye icinde hikaye cok begendim ben :)

Avanak KuzenLer

Çok Sıradan EspriLer oLan bir fiLm.. OyuncuLuk sıfır.. Sadece Fatma Toptaş'ı izLedim güzeLLiği sevimLiLiği yetti..

jumper walla film süper haraketli bi film walla onun gibi olmak isterdim adam her yere anında gidebiliyo

En Son Şaban Oğlu Şabanı İzledim:D Çok KomıkNNekadr İzlesem Bıkmam!..

Atla Gel Saban =) Superdi :)

arkadaşlar ben istanbul beyoğlunda dvd film satarım size underworl yane karanlıklar ülkesini izlemediyseniz hiç 1-2-3 ünü izlemenizi tavsiye ederim sürükleyici süper bir film

kıymık....... sinemada uyumuş kalmışım valla izlerken. Sıkıcı zombi filmlerinden biri. Korku unsuru yok bişi yok. Bi de Taksimde dandikleme bi yere gidince kimsede yok salonda, rezaletttt.

Geri