En Son İzlediğin Film///yorum///

RED: bruce Wills yine oyunculuğunu konuşturmuş, aksiyon ve eğlence abartılmadan çok güzel işlenmiş. Oyuncu kadrosu ve senaryo çok iyiydi.

tanrıkent
brezilya kenar mahallesinde geçen çok güzel bi film tavsiye ederim.

3 hanedan ızlemeyen guzel bır fılmı kacırmıs olucak çinin osmanlı gıbı donemındekı degısımı savaslarla anlatıyor

aynalar 2

ilk filmin devamını bekleyenler, boşa beklemeyin ilk filmle alakası yok..tamamen farklı bir konu..

izledikten sonra, geceyarısı wc'ye giderken aynaya bakmamak için çaba harcıyorsunuz..tabi benim gibi gecenin 2'si ve karanlıkta seyretmişseniz..=)

sözün özü izlenilebilecek bir film..en azından vakit kaybına sebep olacak kadar kötü değil..

new york ta beş minare gitmenizi tavsiye ederim arkadaşlar

5 minare new york agladım yawww

Grown Ups
Makara Adamlar Oynuyor Çok Güzel Bir FilmDi ...

Up In The Air / Tebessümle izlenebilecek ve hayatla ilgili "çok" önemli dersler veren George Clooney'in başrolünde oynadığı 2010'un en iyi yapımlarından birisi

skyline

uzaylılar geliyo yine amerikada geçiyo herkes ölüyo action 0 . 3 kadın var 2si hoş biri boş sitelerden indirmeyin bile

Umut

yhaf bu kadar duygusal güzel bir filim olamaz benim gibi vurdumduymaz bir adam bile göz yaşı döktü hadi döktü demiyelimde gözlerim yaşardı. Şiddetle tavsiye ederim.

Baba evladı için kendi canından hayatından vazgeçiyor.

Predators

Başka bir gezegende geçiyor predatorlara karşı insanlar klasiği çok saçma kimseye tavsiye etmem

The Mechanic - Aksiyon Ve Macera Dolu İzlenmesi Gereken Bir Film ...

alian invasion

dün aksam izledim ilk 15 dakikadan sonra bakmak istemedim ama sonradan daha aksiyonlu gecti ve sonucta izledim ama tipik amerikan filmi yok uzaylilar geliyor dünyayi kurtariyor bi avuc insan faso fiso tavsiye etmiyorum

Bu konu iyi olmuş yaw. :D tavsiye filmler alırız burdan.

Kolpaçino Bomba

Genel olarak iyi diyebilirim ama kopuk geldi bana bazı yerleri çok sıkıcı geldi. Uykum bile geldi. Kaliteli espriler vardı. Hele filmin son yarısı mükemmeldi diyebilirim. Zevkle izlenilecek bir film.

the book of eLi

DenzeL Washingtondan bir aksiyon fiLmi ama o kadar iyi değiL

Birazdan izlicem

"Adı Çıkmış" diye bi film :)

Pulp Fiction - ucuz roman

Yorum yok izlemek lazım :) Kısaca fevkaladenin fevkinde.

Çok güsel bir korku gerilim filmi kesinlikle tavsiye ediyorum Anthony Hopkins yeter yavvv ...

The Rite - Anthony Hopkins ...

Geri