En Son İzlediğin Film///yorum///

The Rite AYİN

Anthony HOPKİNS harika bir oyunculuk sergilemiş yine tavsiye ederim

Sucker Punch:Neyin düş neyin gerçek olduğunun belli olmayan senaryolardan artık sıkılmaya başladım.Film'in senaryosuda bu tarzda Eğer kafam karışmaz diyorsanız Birkaç aksiyon sahnesi ilgimi çekiyor diyorsanız izleyebilirsiniz

Just Go With It - Jennifer Aniston is Adam Sandler ...

İzlenmesi Gereken Güzel Bir Romantik Ve Komedi Filmi Tavsiye Ederim Yavvv =)

Hızlı Ve Öfkeli 5:Rio Soygunu:Aksiyon,Kovalamaca,Güzel arabalar Vın Dısel,Paul Walker İlk saniyeden son dakikaya kadar sizi sıkmayacak bir film.Mümkünse sinemada izleyin geniş ekran ve yanında mısırla tadından yenmiyor :biggrin:

3:10 to Yuma, Defalarca izlediğim ve arşivimde yeri başka olan bir film. Western filmi olmasına rağmen son sahneleri çok duygusal ve beni ağlatan filmlerden bir tanesidir.

London Boulevard - ( Keira Knightley, Colin Farrell ) ...

Hapisten yeni çıkan ve hayatını artık düzene sokmak isteyen,
doğru kadını bulup evlenmek isteyen birinin başından geçen olaylar,
Kaderin cilvesi olarak su testisi su yolunda kırılıyor ...

zaman tüneli ( The Time Machine 2002) 2 gün önce seyrettim türkcesini hic seyretmemistim. beni öyle cok vurdulu kirdilar filimler bayiyor bu farkli.yine ilgiyle izledim.....

Mucit bilim adamı Alexander Hartdegen (Guy Pearce), zaman yolculuğunun mümkün olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır. Fakat bu tutkusu saplantı haline gelir ve içine düştüğü durum, onu geçmişi değiştirmeye zorlar. Zaman makinesini ilk kullanışında 800.000 yıl geleceğe gider. Fakat gelecek, beklediği gibi değildir. İnsanoğlu avcı ve av olarak ikiye bölünmüştür…

Thor u seyrettim bugün.
Pek de beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
Zevkler ve renkler meselesi tabi.

tabanca

biraz kabaca bir tabirle ne oluyor burda demek lazım

Harry Potter Ölüm Yadigarı bölüm 1 diğer Harry Potter filmlerinden daha iyi olmuş sıkılmadan izledim

Sniper Reloaded Şimdi bitti :)

Kick-Ass

Çizgi romanda süper kahramanlara ilgi duyan Dave Lizewski (Aaron Johnson) isimli sıradan bir gencin süper kahraman olmaya karar vermesi ile yaşananlar anlatılıyor. Yeşil kostümü ile kötülerin peşine düşen nam-ı diğer Kick-Ass’in karşısına birbirinden ilginç karakterler çıkıyor.

İsme bakıp önyargılı yaklaşmayın,mutlaka seyredin.Küçük kıza hayran olacaksınız.
IMDB Puanı:
8.1/10
Yapım:
2010 ~ ABD, İngiltere
Tür:
Aksiyon, Dram, Fantastik, Komedi
Yönetmen:
Matthew Vaughn
Oyuncular:
Nicolas Cage, Aaron Johnson, Mark Strong, Chloe Moretz, Lyndsy Fonseca, Tamer Hassan, Christopher Mintz-Plasse, Omari Hardwick, Clark Duke, Xander Berkeley, Katie Deauxma

LEON - Jean Reno

yine jean renonun harika filmlerinden birisi 1994 yapımı..
izlenmesi gereken dram ve aksiyon dolu bir film..

Hatırlanacak bir anı ...
Kore sinemasından Duygusal Romantik,
Eski bir film olmasına rağmen gerçekten izlemeye değer ve etkileyici bir film ...

Blitz - (Jason Statham)

Bir polis katili ve onu yakalamaya çalışan bir polis memuru arasında geçen izlemeye değer bir aksiyon filmi...​

Cinayet Gecesi

Akıl oyunları , diğerleri , vb tarz filmlerden sonra en çok beğendiğim film.

Film müthiş bir cümle ile aksiyona başlıyor polisi arayıp karımı vurdum gelin beni alın. diyor anthony hopkins amcam sonrasını tamamen müthiş.

En son Kara Büyü'yü(2011) izledim sinemada. Korku sınırlarının pek zorlanmadığı bir film idi. Ölüm sahneleri dışında iyi olan bir kısım yoktu ne yazıkki. 10 üzerinden 4 .

"limit yok"

bir yazar ya da yazmaya çalışan biri desek daha doğru olur; ama eski eşinin abisiyle yolda karşılaştıktan sonra hayatı tamamen değişir.

son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. izlenmesi gereken filmlerden.

Geri