en piskopat intihar yolunu yazalım

bir tane tahta sandalye olan bomboş bir odaya kilitleyeceksin. o kadar. duvarların rengide patlıcan moru olacak. belki canı sıkılmaması için besili birde fare olabilir arkadaşlık ederler

matkapla kendinde delikler aça aça ölmek en güzeli bence

vücutta yaklaşık 25 net bölge vardır bunlar atar damar ve atar damarın devamı şeklindedir. Mesela bi kesik attık neşterle hemen orayı sıvı şekilde duran balmumu ile kapatacaz . Böyle en az 10 yer kestikten sonra çok sıcak bi bölgeye geçeriz , Sıcaklık arttıkça balmumu da eriyecektir , Damarlardan kan kademe kademe , damarı yırtarak geçecektir. Kısa sürede ama acılı bi ölüm :):)

amaninnnn...

tam benim konular bunlar

mesela sen şu an bunu okuyan kişi kendi içinde ne olduğunu merak etmezmisin git eczaneden bi uyuşturucu iğne al sonra karnını uyuştur al bıçağıda eline hadi kolay gelsin bi güsel doğra sonra uğraş dikmeye bence hiç bekleme hemen uygula cünkü acı çekmiyecen ama uyuşrurucunun etkisi geçtiği zaman (ki ozamana kadar dikemicene ve yerleştiremiycene göre) mutlu mutlu ölürsün...:vur

Benm icin suan en psycho intihar sewgilimi aldatmam :) ustune onunla dalga gecmem vs.. onu sinirlendirmem ki deliye donup iskence ede ede oldurr beni warya canımı cıkarır zaten sadist :D dusuncesi bile tırsınç :D:D:D
aldatmk kotudr arkadslar aman he :D

deathmetal' Alıntı:
Benm icin suan en psycho intihar sewgilimi aldatmam :) ustune onunla dalga gecmem vs.. onu sinirlendirmem ki deliye donup iskence ede ede oldurr beni warya canımı cıkarır zaten sadist :D dusuncesi bile tırsınç :D:D:D
aldatmk kotudr arkadslar aman he :D
nhahahhaha nasilda taniyon beniiiiiiiii he :hhaşık :aşk ayni sey benim icinde gecerliiiiiiiiiiiiiiiiiiii:vur :vur :vur

El Ve Ayak Parmaklarini Budama Makasi İle Kesİp Tuza Batirarak YavaŞ YavaŞ ÖlÜmÜ Beklemek.

össye hazırlııcaksın...o zaman gör piskopat intiharı

elektrikli testereyle bi kaç saniyede bacaklarını gopartmaq....sonra kendiliğinden ölür zaten..:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

Ya Bu İnsanlik Bu Kadarmi KÖtÜye Gİdİyo ArkadaŞlar BaŞka Konu Yokmuydu Yaa...

Ya ArkadaŞlar Bu İnsanlik Nereye Gİdİyo Ya Yazik DeĞİlmİ BaŞka Konu Yokmuydu...

benimki intahar değilde işkence :D İlk olarak parmaklarından birini keserdim , ondan sonra oksijen kaynağıyla suratının sol tarafını bi güzel haşlardım vee son can alıcı nokta boncuklu tabancaylaa sınırsız mermide var tabi atabildiğin kadar att bi de tuz banyosu yaptırdınmı :D bu kadar :D

hmm demek meseLe yavas yavas acı cekmekte.. o zaman şöyLe bişey yapaLım..
yerden 2 metre yüksekLiqe bi hamak koyaLım hamak ipLerinin iki ucunda da aynı ebatLarda mum koyaLım aşaqıya da bi tahtanın üzerine uzun ve henüz yeni aLınmıs inşaat çiviLerini koyaLım sivri tarafı hamaqın aLtına qeLEcek şekiLde..öyLece uyuyun.. uykuda öLürsünüz şansLıysanız ya da daha şansLıysanız ipLer koptuqunda hamakLa çiviLerin üzerine düşer ve saniye saniye damLa damLa kan sıza sıza acıyı tada tada öLürsünüz..:goz:

evimde fındık kıracağı yok diyenler,,müjdem var pensede olabilir mesela

mmm mesela şu küçük ve keskin bıçaklar varya onunla derini (ama yavaaşş yavaaşş) parçalıyacaksın yada üstüne yazı yazıp o yazını n etrafındaki deriyi kaldıracaksın sonra o kanlar akar iken kendini tuzlu bir suyun derinliklerine bırakacaksın :D hehehe yada girdiğin havuza elektirik çek sonra anahtarı indir veee ................ :D mmmm yada beynini( bir başkasına) dışarıya çıkarttır yada organlarını kopart... ne biliim işte bul bişeler..

en psikosu üzerine benzin döküp ateşe vermek. hımmm misss gibi et kokusu eşLiğinde yawaş ve acıLı bir öLüm :durdurun

en piskopatı bence marangoz bıçkısına elini kolunu bacağını teker teker verip ardından bıçkının üzerine kendiin bırakmak bence..

Kendini jiletleyip oluk oluk kan akarken onlarca piranaların olduğu havuza atlamak olur bence

Geri