en piskopat intihar yolunu yazalım

Ilkönce Kurbani Ayak Ve Ellerinden Bağliyacaksin Sonra Bi Penseyle Tirnaklarini çekeceksin,sonra Göbeğine Bir Hamur Açip Güzelce Sivicaksin Sonra Yaği Aşiri Derecede Kizdirip Oraya Dökeceksin Zaten Deriyi Delip Geçecek Yağ Daha Bitmedi Sonrada Saçlarina Ağda Basip çekeceksin ölür Zaten /(yöntemler Kendime Aittir Birisini öldürürken Kullanirsaniz Telif Hakki Alirim :):)

balkonun altına senin boyunda bi kazık koyucan ucu sivri:D

sonrada balkondan anadan doğma şekilde atlıcan..en temizi budur

bence önce gözlerine kızgın demirler basacaksın sonrada sırasıyla kollarını ve bacaklarını keseceksin zaten kan görünce bayılacak ve acı çekmeyecek dicem ama kanıda göremicek çünkü gözlerinide kör ettik yani acı çekecek .. ay çokmu piskopatım ne...

Bi yerde okumuştum: Önce ayakların altına yağ sürüyorsun (tercihen tereyağ :D ) sonra cayır cayır yanan bi fırının önüne tutucan ayağı. Yağ kızınca ayaklar su toplıyacak önce sonrada o su toplayan yerler patlıyacak ve mütiş acı + kan kaybından ölücen :D
Ama benim tercihim: Çıkabileceğim en yüksek binaya çıkıp ordan atlamak olurdu ;)

harlemde zencilere küfreden bir t-shirt giyeceksin basit ve piskopatça

ÖNCE 2 şişe efes götürülürr üstüne 1 duble raqı tercihen (istenilen kadar) kırmızı şarap ,ufak bi absolut vodka (sek) 2 extacy hap TERCİHEN DAMARDAN DA VURABİLİRSİNİS tabi bunları içerkende paket paket marlboro bitiyo:) tabi doal olarakta son olarak BONG'UMUZU HAZIRLIYORUZ Bİ GÜZELCENE OTUMUZU KOYUYORUZ ATEŞE VERİYORUS ALTTAAN VE ÜFÜÜÜRRRP DİYEREKTEN SON NOKTAYI KOYUYORUZ VE BULDUĞUMUZ YERE SIZIYORUZ...

BAKIN BAKIYIM SABAHA BU ADAM KALKIYOMU HİÇYOKTAN ÖLMESSE KUSA KUSA GEBERİR VALLA:))))

arkadaşlar hepinise şiddetle tavsiye ederim "ichi - the killer" filmini kesinlikle isleyin hayatımda gördüğüm en kanlı psikopat film.. sansürsüz olanını bulursanıs çok ii olur.. abim ilk 15 dk.da kaçtı gitti isleyemedi :)) ben artık kahkaha atıom sinirim bozuldu.. süper kesinlikle indirin ;)

en güsel intaar şekli bence Türkiyede İşsiz Yaşamak Uzun süreli bir acı çekme şekli ve intaar nasıl ama yorum beklıyorum

kolunun derisini soyacaksın damarlar felan acıga cıkacak
ondan sonra basacaksın tuzu... sonra diger kolunu aynı sekilde... bacaklarını felan...

boğaz köprüsüne çıkıp kendine asmalı :)))))))))))) ki hem şanlı olsun hem gomik.

Hımmm Bir Düşünelim... Küvete Yada Jakuziye Su Doldurulur.... Eline Televizyon Yada Saç Kurutma Makinası Alırınır.... Sonra Küvetin İçine Bırakılır... 2 Sn Sonra Bilinç Kaybolur Ya Elektirigin Etkisiyle Ölürsün Yada Bilinci Kaybedince Suda Boğulursun :)

bence kapatın gitsin bu konuyu..

en pisikopatı siyanür dür

kendinizi 3000 400 derece sıcaklıgın içine atmaya nerdesiniz.....:)

kendinizi 3000 4000 derece sıcaklıgın içine atmaya nerdesiniz.....:)

Ben Bu Intihari Bir Bir Romandan Okumuştum Kendime Denemem Ama Bir Düşman Için çok Güzel Bir Yöntem Onu Ilk önce Fiçinin Içine Kafasi Dişarida Kalacak şekilde Koyayim Ve Alt Tarafin Hiç Hava Almamasini Sağlarim Ondan Sonra Bol Bol Yemek Yediririm Ve Bir Mutdet Sonra Tuvalet Ihtiyaci Gelecektir Biliyorsunuz Ki Dişkilardaasit Etkisi çok Fazla Olur Zamanlar Bi Dişki Içine Dolacak Veee Kaçinizlam Son Aci çeke çeke çok Mu Abarttim Yaaaa

Zamanla Pislikleri Onu Parçalamaya Başlicak Vucudu Kendi Pisliği Ile Parçalanacak

yumurtanın sarısını şırıngaya çek ve damardan gönder protein zehirlenmesinden hiç acı çekmeden gidersin

buzla

önce bir buz alırdım kalınca bir kütle bide tavana ip bağlardım.sonra buzun üstüne çıkp tavandaki ipi boğazıma geçirirdim.buz yavaş yavaş eridikçe.................

Geri